Не тільки фотографії: 6 речей, які не можна зберігати в гаманці

7 серпня 2022, 15:14
Існують речі, які можуть нашкодити вам.
Гаманець
Гаманець / скріншот

З грошима і правилами їх зберігання існує безліч різних прикмет. Навіть не забобонні люди дотримуються правил, які пов'язані з фінансами.

Главред зібрав 6 речей, які будуть зайвими у вашому гаманці.

Записки з пін-кодами та паролями

Якщо який-небудь перехожий знайде не тільки карти, але і папірець з якимись чотирма цифрами, то буде подвійно щасливий. А людина, яка втратила їх, вдвічі швидше попрощається зі своїми заощадженнями.

відео дня

Запасні ключі

Не варто зберігати запасні ключі в гаманці, якщо не хочете організувати для злодюжок найкращий день на світі. Посудіть самі: гроші, карти, паролі до них, та ще й ключі від квартири! Краще цього буде тільки прикріпити до ключа брелок з адресою.

Документи

Документи краще тримати вдома у вогнетривкому сейфі або, принаймні, у верхньому ящику робочого столу (знову ж таки вдома).

У гаманці вони в кращому випадку пам'ятаються, і їх доведеться міняти завчасно, а це то ще задоволення, або випадуть.

Медикаменти

На перший погляд, це здається цілком розумним - тримати препарати першої необхідності завжди під рукою. З іншого боку, як і у випадку з контрацептивами, таблетки мають певні умови зберігання, яких гаманець надати не може.

У ньому може порушитися цілісність упаковки, недотримання температурного режиму може нашкодити діючим речовинам препарату і, як результат, Ви отримуєте неякісний продукт, який не тільки не зробить бажаного впливу, але і здатний серйозно нашкодити вашому здоров'ю.

Сміття

Будь-які чеки, квитки, фантики та інші папірці засмічують гаманець, роблячи його неохайним і ускладнюючи пошук грошей під час покупок. Крім того, будь-який мотлох впливає на грошову енергетику не покращимо чином.

Безлад в гаманці веде до неприємностей з фінансами, адже гроші люблять шанобливе до себе ставлення.

Тим, хто має звичку складати в гаманець паперове сміття, часто не щастить, а таке зневажливе ставлення позбавляє можливості накопичити потрібну суму або знайти хороше джерело доходу.

Фотографії

Крім старих чеків, дисконтних карт езотерики не рекомендують тримати в гаманці фотографії, бо це може перешкоджати появі грошей.

Також не варто тримати в гаманці речі з мертвою енергетикою, наприклад, сухі квіти. Крім грошей, в гаманці потрібно тримати зв'язку з трьох китайських монет.

Також разом з грошовими купюрами корисно носити листок з виписаними фінансовими цілями.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти