Не оцет і не лимонна кислота: домашній засіб ідеально відмиє чайник до блиску

3 грудня 2022, 18:38
Господині розповіла про безкоштовний засіб, який відмиє чайник від накипу. Він буде блищати як новий.
чайник, огірки
Як відмити чайник огірковим розсолом / колаж фото ua.depositphotos.com

У кожному будинку рано чи пізно господині стикаються з проблемою накипу в чайнику. Найчастіше ця неприємність з'являється, якщо використовується нефільтрована вода з-під крана. Адже саме така вода є досить жорсткою, в ній може міститися іржа зі старих труб і навіть бруд.

Багато хто купує спеціальні миючі засоби і жорсткі губки, якими намагаються відтерти накип. Хтось використовує оцет або лимонну кислоту.

Але виявляється, що є один секретний засіб, який не коштує ні копійки. Це той засіб, який багато господинь просто виливають в раковину або туалет. Але виявляється, що його можна використовувати з неймовірною користю.

Господині зізналися, що краще оцту, лимонної кислоти і магазинних миючих засобів з накипом на чайнику може впоратися звичайний огірковий розсіл. Так-так, ви все правильно зрозуміли, саме розсіл зможе легко посприяти тому, що накип просо сам відлипне від вашого чайника.

Як правильно використовувати цей засіб

Вам необхідно налити огірковий розсіл в чайник і гарненько його прокип'ятити. Якщо у вас чайник, який гріється від плити, то краще кип'ятити це все протягом 30 хвилин. Якщо у вас електрочайник, то ви самі зможете раз по раз включати його, якщо ефекту від одного або двох кип'ятінь буде недостатньо.

Після цього розсіл потрібно буде вилити, а чайник добре промити проточною водою.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти