Ніяких мук: як зварити буряк за 7 хвилин

21 травня 2023, 08:19оновлено 22 травня 2023, 08:05
Зазвичай на варіння буряка буде йти дуже багато часу, але знаючи невеликі хитрощі, це не займе у вас кілька хвилин.
Як швидко зварити буряк
Як швидко зварити буряк / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Буряк - це смачний і поживний овоч, який можна використовувати в безлічі страв. Якщо у вас є обмежений час, але ви хочете приготувати свіжий і смачний буряк, ми пропонуємо вам 3 легких способи швидкого варіння.

Скороварка

Очистіть і наріжте буряк на шматочки або скибочки. Помістіть їх у скороварку разом з невеликою кількістю води. Закрийте кришку та встановіть таймер на 10-15 хвилин залежно від розміру шматочків. Коли час закінчиться, звільніть тиск і перевірте м'якість буряка.

відео дня

Пароварка

Якщо у вас є пароварка, то це прекрасний спосіб зберегти поживність і приготувати буряк швидко. Наріжте буряк на шматочки або скибочки і помістіть в пароварку. Запустіть процес паріння і готуйте буряк протягом 15-20 хвилин або до м'якості. Перевірте його готовність, проткнувши виделкою - вона повинна легко проникати в буряк.

5-7 хвилин в мікрохвильовці

Спочатку вимийте буряк і видаліть верхівку і коріння. Потім загорніть його в мікрохвильову плівку або помістіть в спеціальну ємність для використання в мікрохвильовій печі.

Продовжуйте готувати буряк на високій потужності протягом 5-7 хвилин або до м'якості овоча. Перевірте готовність, проткнувши буряк виделкою - вона повинна проникати легко.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти