Не життя, а Санта-Барбара: 3 жінки за знаком зодіаку, яким не щастить у коханні

20 вересня 2022, 19:24
Вони знають що таке розбите серце.
Гороскоп жовтень 2022
Гороскоп на жовтень 2022-кому з знаків не щастить у коханні / ua.depositphotos.com/

Для трьох представниць зодіакального кола пошук своєї другої половинки-це справжнісінький квест з драматичними поворотами подій. Їм часто складно знайти свою другу половинку і випробувати щастя в любові.

Про те, хто з жінок гороскопу володіє великою внутрішньою силою, читайте в матеріалі: Від них зриває вежу: 4 жінки за знаком зодіаку володіють сильною енергетикою.

Три жінки за знаком зодіаку частіше за інших переживають болісні любовні драми. Вони схильні закохуватися в чоловіків, які завдають їм душевний біль і приносять розчарування.

Йдуть на приводу чужої думки

Представниці повітряного знака легкі і кокетливі натури. Вони можуть зачарувати співрозмовників і з легкістю заводити нові знайомства. Однак побудувати міцні відносини Близнюкам буває дуже складно через те, що для них надзвичайно важлива думка оточуючих. Навіть якщо обранець їм дуже подобається, вони схильні вірити тому, хто невтішно про нього відгукується. І навіть не завжди спромоглися перевіряти правдивість отриманої інформації.

Не можуть побороти сором'язливість

Для представниць знака стихії води - чутливих і вразливих Раків великою проблемою може стати сором'язливість. Вони ніколи не йдуть напролом, вважаючи за краще віддавати ініціативу протилежної статі. Їм дуже складно проявляти ініціативу і привернути увагу об'єкта симпатії. Вони віддадуть перевагу переживати внутрішні любовні драми. Однак, поборовши сором'язливість, у Раків є шанс побудувати відносини, адже вони як ніхто зможуть оточити партнера турботою і увагою.

читайте такожМісяць казкової удачі: 3 знака зодіаку в списку щасливчиків жовтня

Вся увага на кар'єру

Для жінок Скорпіонів на перше місце виходять не особисті, а професійні досягнення. Вони досить розважливі і вибирають обранця, керуючись холодним розумом. Вони дуже рано створюють відносини в юності, а вже в більш зрілому віці усталені життєві принципи і переконання можуть перешкодити знайти компроміс у відносинах.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти