Неадекват накинувся на водія "швидкої" та розтрощив автомобіль

8 грудня 2021, 23:05
Бригаду екстреної допомоги викликали до чоловіка, у якого був напад бронхіальної астми.
швидка, медики
Неадекват побив водія швидкої допомоги / УНІАН

На Черкащині неадекват напав і побив водія швидкої допомоги через те, що машина нібито розгорталася біля його двору, передає КНП"обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР".

Бригаду екстреної допомоги викликали до чоловіка, у якого був напад бронхіальної астми. Коли допомогу пацієнту надали, фельдшер і водій поверталися на станцію.

Щоб виїхати з сільської вулички, водій "швидкої" здійснив маневр розвороту біля двору навпроти будинку пацієнта. В цей час підбіг чоловік, відкрив двері з боку водія і почав кричати, що нічого тут розвертатися.

відео дня

Чоловік спочатку просто лаявся, а потім почав витягувати водія з автомобіля за одяг. Коли ж водій почав протистояти нападу, неадекватний чоловік хотів витягнути ключі, щоб зупинити автомобіль.

Замість цього пошкодив електроніку автомобіля, виламавши внутрішню систему управління склоочисниками і зовнішніми світловими приладами автомобіля.

читайте такожНепомітні ознаки інсульту: коли викликати швидку допомогу

"Це сталося вночі, ще дощ йшов, нічого не видно було. Так, я розвертався на вулиці, але я не заїжджав у двір того чоловіка. Чому він так відреагував - мені незрозуміло", - розповів водій "швидкої".

Він зазначив, що чоловік відірвав йому гудзики на одязі, але він їх пришиє, а ось із електронікою автомобіля все не так просто. Авто вийшло з ладу. Бригада більше не могла на ньому виїжджати на виклики

"Приїжджаєш рятувати людині життя, а тут через таких неадекватів й самому може знадобитися медична допомога", - додав водій.

Фельдшер викликав поліцію. За попередніми підрахунками, ремонт автомобіля коштуватиме медзакладові 6-7 тисяч гривень. Медики написали заяви.

Раніше повідомлялося про те, що в Мелітополі Запорізької області підліток 2007 року приніс в школу пневматичну зброю і вирішив постріляти.

В якості мішені він обрав свого однокласника.

До правоохоронців звернулася мама потерпілого. Вона розповіла, що однокласник її сина з вікна другого поверху місцевої гімназії зробив кілька пострілів з пневматичного пістолета.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти