Небанальні ідеї: який оригінальний подарунок на 14 лютого можна подарувати коханій людині

13 лютого 2023, 09:00оновлено 14 лютого 2023, 09:20
Напередодні свята всі замислюються над тим, що можна подарувати на 14 лютого коханій людині. Главред допоможе у виборі оригінального подарунка.
пряники, любов
Що можна подарувати на Святого Валентина / Скріншот відео з youtube.com

Вже завтра у всьому світі буде атмосфера любові і свята, адже 14 лютого відзначається Міжнародний День всіх закоханих. Незважаючи на велику любов до свого партнера, вибрати ідею подарунка досить не просто. У нашому матеріалі ви зможете знайти кілька ідей подарунків для другої половинки.

Що можна подарувати на Святого Валентина - ідеї подарунка для чоловіків

Чоловіки досить невибагливі, проте вибрати для них подарунок іноді вкрай складно. Ми зібрали список небанальних способів привітати коханого зі святом.

Для того, щоб пам'ять про вас супроводжувала чоловіка щодня, можна дарувати щось, що буде у використанні завжди. Це прості приклади - шарф, новий гаманець або сумка, зараз актуально подарувати павербанк або ланчбокс з підігрівом. Також непоганим подарунком буде флакон улюбленого парфуму, улюбленого напою або стильний елемент одягу.

Ні для кого не секрет, що багато чоловіків не проти покуштувати смачної їжі, а значить у жінок завжди є можливість здивувати новою стравою або випічкою.

Що подарувати коханій людині на День Святого Валентина - ідеї подарунка для жінок

Жінка - як відкрита книга, часто вона сама говорить про те, що хоче отримати в подарунок, досить просто фіксувати це і чути її. Однак свято вже завтра і деякі вже не встигнуть знати про подарунок заздалегідь.

Звичайно, одним з найбільш універсальних поздоровлень є квіти, але не будьте банальними, досить дарувати червоні троянди, будьте більш креативним і подаруйте, наприклад, тюльпани – вона нагадають про майбутню весну. Також ніколи не будуть зайвими прикраси і книги, особливо, якщо ви добре знаєте про переваги своєї обраниці. А ось якщо ваша улюблена – фанатка косметики, в букет квітів можна вкласти сертифікат на покупку в магазинах косметики. І все ж більше, ніж будь-який подарунок жінки люблять увагу - подаруйте своїй коханій вечір-сюрприз, проведений разом.

Оригінальний подарунок на день Святого Валентина - матеріальне, але теж приємне

З емоціями у воєнний час важко, але свята важливі. Тому, якщо у вас не вистачає сил подарувати враження, про які ми напишемо далі – даруйте просто подарунки.

Матеріальним подарунком може бути будь-яка необхідна техніка - наприклад, навушники або новий смартфон, можливо девайс для догляду за собою. Це також можуть бути предмети одягу або побуту. Головне - доповнити подарунок особистим, ви можете підписати листівку вручну, прикріпити до подарунка солодощі або кульки.

Що можна подарувати на 14 лютого коханій людині - емоції та враження

Всі ми люди і для багатьох з нас немає нічого важливішого, ніж любов, емоції і час, проведений разом.

Для того, щоб День закоханих запам'ятався вашій парі назавжди, можна:

  • відправитися в маленьку подорож
  • приготувати вечерю в красивому місці
  • записати відео-привітання
  • подарувати квитки в кіно або боулінг
  • відвідати дегустацію вин або гончарний майстер-клас
  • придбати настільну гру для двох і разом провести вечір
  • спробувати вдвох екстремальний вид відпочинку
  • придумати один одному квест в день святого валентина

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти