Негативно впливає на роботу мозку: вчені назвали напій, який шкідливий для дитини

30 грудня 2021, 03:45
Вчені досліджували близько 6400 дітей.
дети_ребенок_детський садік_детсад
Вчені назвали напій, який шкідливий для дитини / 1zoom.ru

Для дошкільнят особливо небезпечні солодкі напої, адже вони можуть пошкодити роботу мозку. Вчені досліджували близько 6400 дітей у віці від 6 до 12 років. Вони запитували їх, як часто вони вживають солодкі напої.

Як з'ясувалося, більше споживання солодких напоїв було пов'язано з гіршими показниками за цими оцінками, пише Nutrients.

"Це служить прекрасним нагадуванням батькам, що газовані напої, енергетики та соки не повинні бути основними напоями, які пропонуються вдома або доступні дітям", – йдеться в дослідженні.

відео дня

Вчені кажуть, що найкращий напій для дитини - це вода. До того ж до неї можна додати ягоди, цитрусові або навіть огірки, щоб надати їй смак.

читайте також"Я вас моторошно здивую": доктор Комаровський розкритикував популярний напій, назвавши йому альтернативуВажливо обмежити солодкі газованої води назавжди, кажуть вчені. Цей вплив на когнітивні функції не обмежується короткостроковим періодом. Відзначається, що занадто велике вживання солодкої газованої води в дитинстві впливає на свідомість дітей в подальшому житті, а саме погіршується пам'ять в дорослому віці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти