У моду на зиму 2022 року повернувся трохи дикий, але дуже цікавий принт зебра

6 грудня 2021, 17:45
Цієї зими модно носити теплі светри з зеброю, проте на особливу увагу заслуговують незвичайні відтінки. Але не тільки!

Якщо мода для вас – не порожній звук, тоді у вашому гардеробі цієї зими повинен з'явитися принт зебра 2022. Екзотика зробить ваш зимовий образ розкішним, цікавим і незабутнім. А всі ті, хто любить притягувати погляди оточення, можуть з ніг до голови "одягнутися" в зебру – такий total look піднесе ваш стиль до небачених висот.

Цей гламурний й водночас дикий тренд вже гідно оцінили модниці з усього світу, і в знак цієї любові почали "розливати" принт зебра на нігтях. І це далеко не класичні чорно-білі варіації, а дуже яскраві, сміливі і несподівані рішення.

В Instagram вже сьогодні знайдете незліченну кількість доказів того, що принт зебра в моді - жінки охоче демонструють, з яким кольором поєднується принт зебра і з чим його носити. Звичайно ж, найкращі дуети з принтом зебра вдаються з однотонним верхом або низом. В ідеалі це повинен бути білий або чорний колір. Але не тільки!

У 2022 році потрібно дозволити собі вийти за межі класики й почати доповнювати одяг з екзотичним тваринним принтом яскравими аксесуарами – червоні, сині, жовті, зелені та інші "соковиті" деталі помітно пожвавлять ваш образ.

А повернувся в тренди анімалістичний принт зебра з легкої подачі відомих модних брендів. Зокрема, в показі колекції одягу Michael Kors осінь-зима 2021-2022 побачите цей чарівний малюнок у всій красі.

Цієї зими модно носити теплі светри з зеброю, проте на особливу увагу заслуговують незвичайні відтінки. Рожевий або бузковий светр з принтом зебра стане знахідкою в холодну пору для багатьох.

Принт зебра 2022
Принт зебра 2022 / Instagram

Крім того, в моді спідниці з принтом зебра. У поєднанні з чорним верхом отримаєте дуже елегантний лук для офісу, прогулянки з друзями або святкового заходу. Також варті уваги сукня зебра та блузка - в них ви вмить зачаруєте всіх навколо.

Принт зебра 2022
Принт зебра 2022 / Instagram

Модні штани 2022 з принтом зебра можуть взяти на озброєння всі ті, хто обожнює бути центром Всесвіту – в них ви виглядатимете сміливо, незвично і блискуче. Штани зебра коричневі - маленький шедевр, який може стати чудовою знахідкою для ділового образу.

Принт зебра 2022
Принт зебра 2022 / Instagram

Родзинкою вашого образу стане верхній одяг з цим дивовижним анімалістичним принтом. Модне пальто з принтом зебра, куртка, пуховик і шуба зебра дозволять вам виглядати на мільйон доларів навіть в найлютіший мороз.

Принт зебра 2022
Принт зебра 2022 / Instagram

Також ви можете урізноманітнити свій зимовий гардероб шапкою, сумкою або піджаком – головне, дозволити собі експерименти, а результат вас вразить.

У цьому сюжеті дизайнер Андре Тан розповідає про те, як вибрати светр:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти