Немислима користь за копійки: що можна зробити з пляшок для городу

3 липня 2023, 10:30
2366
Пластикові пляшки в городі - це не тільки екологічно відповідальне рішення, але і прекрасна можливість втілити свою творчу енергію.
Що можна зробити з пластикових пляшок для городу
Що можна зробити з пластикових пляшок для городу / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Коли мова йде про город, одним з найпоширеніших матеріалів, які можна переробити і використовувати знову, є пластикові пляшки.

Ми розповімо про способи використання пляшок, щоб створити функціональні і стильні елементи для вашого городу.

Добриво в пластикових пляшках

Наповніть порожні пластикові пляшки сумішшю поживних речовин і землі, щоб створити мініатюрні добрива для рослин. Виріжте невеликі отвори в дні кожної пляшки, щоб забезпечити полив і дренаж. Потім закопайте пляшки біля рослин, і вони поступово вивільнятимуть поживні речовини, сприяючи їх росту.

відео дня

Самополивні горщики

Використовуйте пластикові пляшки як горщики, щоб забезпечити систему самополиву для ваших рослин. Зробіть невеликі отвори в кришці пляшки, потім заповніть її водою і закріпіть назад. Потім переверніть пляшку і вставте її в землю біля рослини. Вода буде поступово проникати в ґрунт, підтримуючи вологість і зволожуючи рослину.

Вертикальний сад з пляшок

Створіть унікальний вертикальний сад, використовуючи пластикові пляшки. Відріжте верхню частину пляшки, залишивши невеликий отвір для посадки рослини. Потім закріпіть пляшку на стіні або огорожі, заповнивши її землею і посадивши рослину. Таким чином, ви зможете використовувати вертикальний простір і створити дивовижний зелений куточок.

Захист від шкідників

Використовуйте пластикові пляшки як захист від шкідників. Обріжте дно і верхню частину пляшки, щоб створити захисний ковпак над молодими рослинами. Це допоможе запобігти пошкодженню від комах і погодних умов, дозволяючи рослинам безпечно рости і розвиватися.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти