Раптово отримають ніж у спину: на які знаки зодіаку у 2023 році чекає парад заздрощів та лицемірства

9 лютого 2023, 11:19
Главред розповідає, хто у рік Чорного Водяного Кролика може стати жертвою заздрощів та пліток.
Раптово отримають ніж у спину: на які знаки зодіаку у 2023 році чекає парад заздрощів та лицемірства
Кому із знаків зодіаку треба зберігати таємниці у 2023 році? / pixabay.com

У 2023 році деяким представника зодіакального кола потрібно бути вкрай обережними, адже навколо повно недоброзичливців, які тільки й чекають якогось промаху своїх опонентів. Цьогоріч зірки радять чотирьом знакам зодіаку поменше розповідати оточуючим про свої успіхи та плани на майбутнє, адже є висока ймовірність, що їм почнуть заздрити та робити всілякі маленькі капості. Главред розповідає, хто у рік Чорного Водяного Кролика опинився в коловороті заздрощів та лицемірства.

Підставити можуть колеги

Представнику земної стихії у 2023 році потрібно бути обачним у спілкуванні з колегами на роботі. Когось дуже дратує те, як Діви просунулися кар'єрними сходами, а тому слід чекати підступних вчинків від так званих "товаришів" по роботі. Окрім того, цьому знаку зодіаку ні в якому разі не слід розповідати про власний дохід. По-перше, оточуючі будуть неабияк заздрити таким результатам. По-друге, вони можуть пустити нехороші чутки про Діву, які в подальшому зіпсують репутацію на роботі.

Ризикує нарватися на критику

Ще один представник земної стихії ризикує втрапити в коловорот поганих чуток про нього. Цілеспрямований Козеріг ризикує нарватися на критику з боку керівництва. Тому йому слід уважніше ставитися до своїх дій і намагатися не робити помилок. Як тільки цей знак зодіаку зробить якийсь невеличкий промах, погані очі відразу ж донесуть це керівнику. У результаті Козеріг ризикує навіть втратити своє робоче місце або його можуть значно понизити у посаді.

Треба зберігати свої таємниці

Доброзичливого та впевненого у собі представника повітряної стихії цьогоріч можуть зрадити добрі "друзі". Водолій звик бути в центрі уваги і у нього є дуже багато знайомих, проте дехто спілкується з цим знаком зодіаку не з добрих намірів. Водолія можуть підставити у найнеочікуваніший момент, та ще й пустити про нього погані чутки. Саме тому у 2023 році зірки радять цьому знаку зодіаку уважніше ставитись до вибору друзів та нікому не довіряти свої таємниці.

Зрадить найближча людина

Цьогоріч представника водної стихії може підставити найближча людина, з якою він хотів побудувати щасливе життя. Не виключено, що у 2023 році Риби випадково дізнаються про зраду коханої людини. Цей знак зодіаку відчує справжній шок, адже він ніколи не міг такого очікувати. Зірки радять Рибам не впадати у депресію, а зайнятися собою, адже доленосна зустріч ще попереду. Окрім того, варто скласти чіткий план на майбутнє і потроху слідувати йому. Проте розповідати про свої амбітні цілі нікому не потрібно.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти