Непостійні і вітряні: 7 жіночих імен, власниці яких схильні до зрад

16 вересня 2022, 13:50оновлено 11 листопада 2022, 16:00
Є жінки (і красуні, і немає), чиї серця апріорі схильні до зрад. І це можна зрозуміти за їхніми іменами. Главред зробив невелику добірку з цього приводу.
Жіночі імена
Жіночі імена / Liz Winterstorm / Sefa Cart / flickr.com

Які жіночі імена схильні до зради

Катерина. Котити дуже вимогливі до чоловіків. Їх влаштовують тільки справжні мачо, здатні надати захист і підтримку в складний момент. Якщо ж партнер не справляється, то Катерини довго чекати не будуть. І будуть шукати нові відносини. А довго каятися і сипати собі на голову попіл вони точно не стануть.

Світлана. Свєти - дівчата сильні, але і дуже суперечливі. Тобто на зраду жінки з таким ім'ям можуть зважитися з незрозумілої на вигляд причини. Просто як каприз. Ну, або щоб зайвий раз потішити своє Его і самоствердитися.

Алла. У таких дівчат досить часто підвищене лібідо і, так би мовити, статева конституція. Поправки в яку вони не збираються вносити або вносять рідко. Алли слідують тільки власним принципам та інтересам. Дівчата люблять бути в центрі загальної уваги, затьмарюючи інших. А потім отримувати з цього профіт. Алли бажають регулярно підтверджувати свою значимість. І саме тому теж схильні до зрад.

відео дня

Жанна. Такі дівчата на вигляд трохи сором'язливі. Але насправді люблять розкіш і ніч. І все, що це тягне за собою – в тому числі і інтимні пригоди. Перемикач емоцій раптом клацне. І Жанни вже готові на зраду.

Євген. Ці дівчата завжди відстоюють свою незалежність. І самоствердження через зради теж сюди входять. Особливо якщо партнери жень рідко показують силу в стосунках і вже тим більше, не особливо пристрасні.

Жіночі імена

Марія. Дівчата зазвичай досить вірні, але, проблема в тому, що емоційні і образливі. На зраду Маші можуть зважитися, якщо партнер образить їх або зовсім мимрячи. Завдяки зрад власниці такого імені зазвичай відшкодовують труднощі у відносинах.

Юлія. Перефразовуючи класика - "Ніч на Юлі сповнена спокус". Таким дівчатам важливо оточувати себе комфортом і шанувальниками. Причому заради довгих відносин вони навряд чи будуть готові відмовитися від усього цього. Тому на зраду Юлі можуть піти просто так. Власне, і причин для цього можна навіть не шукати.

Ну і в кінці нашої розповіді зайвий раз нагадаємо. Чи не ім'я прикрашає людини, а людина ‒ ім'я. І серед дівчат з усіма вищеназваними іменами є дуже скромні і приємні дівчата. А чоловікам зайвий раз нагадаємо - не залишайте коханих без турботи і пристрасті. Інакше зрада не змусить себе чекати.

Що таке рівень бідності

Бідність населення розраховується за показником того, скільки громадяни витрачають на забезпечення себе і своїх сімей. Якщо рівень витрат менше прожиткового мінімуму, то це свідчить про бідність.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти