Неперевершена загадка на спостережливість: лише одиниці знайдуть цифру 3 за 15 секунд

13 червня 2023, 07:20
64088
Цифри на картинці будуть відволікати і заплутувати, тому розгадати загадку вдасться не усім.
Девушка, головоломка
Потрібно знайти цифру 3 за 15 секунд/ ua.depositphotos.com, latestnews.fresherslive.com

Розгадування головоломок і різноманітних загадок допомагає тримати у тонусі мозок. Така своєрідна "зарядка" допоможе розвивати розумові здібності та покращувати уважність. Новий надзвичайний тест на спостережливість допоможе перевірити, наскільки ви уважні до деталей і яку маєте швидкість реакції.

Якщо ви готові кинути собі виклик, то краще скористатися також секундоміром або таймером, адже вам потрібно буде встигнути виконати це завдання на швидкість – всього за 15 секунд, пише latestnews.fresherslive.com.

На картинці ми бачимо велику кількість цифр 5, які розташовані у рядки і стовпці. Якщо вперше поглянути на картинку, то здається, що серед цих цифр більше немає ніяких інших. Але перше враження оманливе – насправді там заховалася цифра 3. Її потрібно відшукати на швидкість.

відео дня

Не дайте цифрам зробити так, щоб ваш погляд розбігався. Зберіть всю свою уважність, сконцентруйтеся, не відволікайтеся ні на шо інше і спробуйте виконати завдання за вказаний час.

Не варто опускати руки, якщо вам не вдається знайти цифру 3 за 15 секунд. Просто виділіть собі більше часу і продовжуйте спроби відшукати потрібну цифру.

Головоломка
Потрібно знайти цифру 3 за 15 секунд/ latestnews.fresherslive.com

Якщо вам не вдається знайти цифру 3, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий нижній кут.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
Цифра 3 заховалася у правому нижньому куті/ latestnews.fresherslive.com

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти число 67 за 12 секунд. У морі чисел у кого-завгодно почнуть розбігатися очі. Навіть не думайте, що буде легко знайти потрібне число серед безлічі інших.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно було знайти злодія у лікарні. На це дається всього 8 секунд. Не кожному вдасться знайти правильну відповідь за такий короткий проміжок часу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти