Неприємності посипляться на голову: 2 знаки зодіаку в зоні ризику в молодик 28 липня 2022

19 липня 2022, 19:08оновлено 20 липня 2022, 15:02
Двом знакам зодіаку потрібно берегти гроші і триматися подалі від суперечок.
Гороскоп на серпень 2022
Молодик 28 липня 2022 - кому зі знаків побоюватися / ua.depositphotos.com

Два представника зодіакального кола в день молодика повинні дивитися в обидва і бути гранично обережними. Будь невдалий крок може накликати великі біди.

Про те, хто зі знаків зодіаку в кінці літа може записувати себе в улюбленці фортуни, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Астрологи назвали два знаки, для яких початок нового місячного циклу може стати періодом справжніх випробувань. Вони ризикують стати жертвами маніпуляцій і обману.

Лев

Представники знака вогняної стихії можуть зіткнутися з труднощами вже з самого ранку. Навколишні будуть давати поради, як вийти з ситуації, що склалася, проте вони тільки будуть викликати роздратування. Це може вилитися у великі конфлікти, як з колегами, так і з родичами. Левам варто уважно стежити за кожним словом, необережна репліка може обернутися серйозними наслідками. Уважність Левів може ослабнути, ви ризикуєте припуститися помилки, яка призведе до грошових втрат.

читайте такожВеликі гроші і везіння: 3 знаки зодіаку можуть розбагатіти в кінці липня

Риби

Молодик 28 липня 2022 може зіграти з Рибами поганий жарт. Ви абсолютно не налаштовані на спілкування і сьогодні вважаєте за краще не прислухатися до оточуючих і діяти самостійно. Небажання йти на компроміс може спровокувати розбіжності і конфлікти, як на робочому місці, так і в стосунках з близькими людьми. Варто відкласти проведення переговорів, ви не зможете домогтися потрібних результатів, а тільки зіпсуєте відносини з діловими партнерами. Будьте обережні з грошима, в молодик ризикуєте втратити велику суму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти