Ні, не злипнеться: топ-5 головних ласунів за знаком зодіаку

11 квітня 2023, 11:06
Молочні ріки з кисільними берегами, башточками з тістечок за парканчиками з плиток шоколаду - це райський сон для деяких представників зодіакального кола.
Топ-головних ласунів за знаком Зодіаку
Топ-5 головних ласунів за знаком зодіаку / flickr.com (feel-the-silence, MabelAmber® * * * Pluto5339 * * * MysteryGuest)

Хтось може з'їсти цукерку з ввічливості раз в десятирічку, а хтось не уявляє своє життя без солодкого чаю з соковитим еклером. Хтось вважає за краще прості десерти або фрукти, а комусь подавай багаторівневу фантазію, яка являє собою справжню цукрову бомбу. Астрологи впевнені: любов до солодкого можна визначити за знаком зодіаку практично безпомилково.

Главред розповість, які знаки зодіаку - головні ласуни.

Застати Козерога за поїданням солодкого можна вкрай рідко. Проте, в списку головних ласунів зодіакального кола він займає особливе місце. Вся справа в тому, що любов Козерога до десертів, цукерок, шоколаду, і навіть просто шматочків рафінаду у нього з'являється ще в дитинстві - ніжна та трепетна. Дорослий Козеріг намагається ретельно обмежувати себе у вживанні солодкого, навіть в чай цукор не кладе. Але в кафе або в гостях він просто не може відмовити собі в подвійній порції солодкого частування. І насолоджуватися їм він буде дуже вдумливо, з ноткою смутку про те, що ласощі підійшли до кінця.

відео дня

Скорпіону з його любов'ю до нестандартних смакових поєднань і екзотики легко догодити, якщо подати в якості десерту закордонні солодощі з незвичайною історією і способом виготовлення. При цьому цей знак зодіаку прихильно ставиться до солодощів з крапелькою алкоголю. Також його можуть зацікавити десерти екстравагантної форми або сервірування. Одним словом - солодке Скорпіони люблять, але нагодувати його просто "Корівкою" неможливо: у них занадто високі стандарти, як і в житті, так і в гастрономічних перевагах.

Хто ніколи не визнає себе ласуном, так це Діва. При цьому це той знак зодіаку, який легко може втоптати плитку шоколаду за один присід в глибокій задумі. Тому що шоколад для них - велика любов. Вони можуть бути байдужі до солодкої випічки, морозива або фруктів в цукрі, але якщо ви пригостите Діву якісним шоколадом, будьте впевнені - це перший крок на шляху до того, щоб завоювати її довіру. При цьому з віком смаки цього знака зодіаку все ж змінюються - якщо в дитинстві Діву можна "обдурити" чим завгодно, де є шоколадний ароматизатор, то доросла завжди обере чорний гіркий шоколад.

Той, у кого в кишені або сумочці завжди можна знайти хоч одну цукерку, це Телець. До солодощів він не вимогливий, і завжди радіє їм, як дитя. При цьому віддає перевагу цей знак зодіаку простим десертам, які нагадують йому про дитинство - горішки з вареним згущеним молоком, бабусині пиріжки з повидлом, свіжу полуницю з вершками і цукром. Для нього їжа - це почуття, спогади і асоціації, тому і солодке завжди занурює цих представників зодіакального кола в вкрай умиротворений стан.

Напевно кожен в дитинстві мріяв, щоб його випадково забули у відділі магазину з солодощами, щоб можна було лопати цукерки і пряники скільки душі завгодно. Дорослі Стрільці час від часу влаштовують для себе щось подібне - накуповують різних десертів (в ідеалі - з екзотичними і пряними смаками), і поїдають без єдиного докору сумління. Тому що солодке - це паливо для їх невгамовної натури. До слова, представники цього знака зодіаку і самі непогано готують солодкі страви - їм підкоряється складна випічка і хитромудрі десерти, якими вони потім з великим задоволенням пригощають близьких.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти