Netflix продовжив серіал "Відьмак" та показав повноцінний трейлер другого сезону

26 вересня 2021, 15:40
Другий сезон стане доступний на стрімінговому сервісі 17 грудня.
Відьмак 2 сезон
Головну роль в серіалі "Відьмак" грає Генрі Кавілл / Netflix

Серіал "Відьмак" про пригоди Геральта з Рівії продовжено на 3-ий сезон. Про це Netflix оголосив в ході свого онлайн-заходу Tudum. Про продовження стало відомо раніше, ніж вийшов другий сезон – він стане доступний на стрімінговому сервісі 17 грудня цього року.

Також з анонсу від Netflix стало відомо про розширення серіального всесвіту"Відьмака". Студія готує другий випуск аніме-серіалу і якийсь новий контент "для дітей і всієї родини".

Крім цього, шанувальникам нарешті показали дебютний трейлер другого сезону популярного серіалу"Відьмак". До ролей Геральта і Цірі, які в пошуках безпечного притулку вирушили в цитадель відьмаків Каер Морхен, повернулися Генрі Кавілл і Фрея Аллан. Знову побачать глядачі і Аню Чалотру в образі чарівниці Йеннефер.

У ролику також показали Кіма Бодніа в ролі Весеміра, який нещодавно отримав сольний проєкт, нехай і в форматі повнометражного аніме "Кошмар вовка".

"Відьмак": трейлер другого сезону

"Відьмак": що відомо про серіал Netflix

  • Перший сезон "Відьмака" вийшов у 2019 році. Серіал знятий за серією романів польського письменника Анджея Сапковського.
  • Сюжет першого сезону здебільшого являє собою вільну інтерпретацію деяких оповідань перших двох книг саги про відьмака – "Останнє бажання" та "Меч призначення".
  • Сюжет другого сезону обіцяє стати адаптацією книги "Кров ельфів", і частково торкнеться раніше пропущених історії з вищеназваних збірок.
  • Коли ж планується вихід інших фільмів та серіалів по всесвіту "Відьмака", поки не відомо.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти