Невдачі і труднощі: 2 знака чекає непростий період протягом 10 років - фортуна від них відвернеться

17 липня 2022, 17:46оновлено 18 липня 2022, 17:09
Цим знакам варто запастися терпінням.
Гороскоп серпень 2022
Гороскоп на серпень 2022 / ​depositphotos.com/

Наступні 10 років будуть не найпростішим часом для двох представників зодіакального кола. Неприємності можуть чекати на кожному розі і доведеться прикладати нереальні зусилля, щоб домогтися задуманого і не накликати на себе біду.

Хто з представників зодіакального кола поправить своє матеріальне становище, а хто зустріне другу половинку, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Астрологи назвали два знаки зодіаку, для яких час до 2032 року стане періодом випробувань і подолання труднощів. Такі уроки долі загартують характер і зроблять сильнішими.

Рак

Для Раків особливо важким може бути час до 2026 року. За ці чотири роки представники знака можуть зіткнутися з великими змінами, до яких приведуть фінансові втрати. Раки можуть зважитися на зміну роботи, і навіть переїзд в Нове місто і навіть країну. В особистому житті буде неспокійно. Не виключено, що вчинки коханої людини сильно вас розчарують. Вже з 2027 року ситуація почне змінюватися на краще, однак і тут варто дивитися в обидва. Ваші уважність і розважливість мінімізують ризик серйозних помилок, які обернуться плачевними наслідками. Також не варто випускати з уваги і недоброзичливців. Вони можуть будувати підступи, які вдарять по вашій репутації.

читайте такожВеликі гроші, переїзд і казкове везіння: 3 знаки зодіаку чекає 8 років удачі

Терези

У професійній діяльності Терезів почнеться складний період. Ваші нестриманість і емоційна нестійкість можуть спровокувати серйозні конфлікти з начальством, що загрожує втратою роботи. Це може вибити вас з колії і викликати глибоку депресію. До 2025 року фінансова стабільність Терезів теж опиниться під великим питанням. У цей період варто утриматися від великих придбань. Не варто зв'язуватися з кредитними організаціями і просто брати гроші в борг, розрахуватися з усіма бкудет складно. Єдине, де представники знака зможуть знайти щастя, це особисте життя. Ви зможете зустріти свою другу половинку і створити міцну сім'ю.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти