Невдачі, як з рогу достатку: 2 знака зодіаку в зоні ризику в найближчі дні

12 липня 2022, 19:21
Два знаки зодіаку на цьому тижні не в фаворитах фортуни.
Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Цей тиждень виявиться досить вибухонебезпечним для двох представників зодіакального кола. Їм варто бути гранично обережними, неприємності можуть переслідувати їх на кожному кроці.

Про те, кому із знаків кінець літа подарує неймовірну удачу і виконання заповітних бажань читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Астрологи назвали знаки зодіаку, яким до 17 липня загрожує смуга невдач. Їм потрібно розраховувати на власні сили і бути уважними навіть у дрібницях.

Лев

Серйозні проблеми можуть очікувати представників вогняного знака на роботі. Ваші союзники і люди на яких ви розраховували в один момент можуть перетворитися в найлютіших ворогів і підставити вас. Не виключені і конфлікти з колегами, знайти спільну мову буде дуже складно. На цьому тижні поспішні рішення можуть привести до сумних наслідків, вам варто обмірковувати кожен крок. Ризик - не найкраще рішення. На вашу голову можуть впасти і побутові проблеми, які спричинять непередбачені витрати. Ви зрозумієте, що в майбутньому необхідно мати міцну "подушку безпеки", яка допоможе пережити фінансові негаразди.

читайте такожМісячний календар на серпень 2022: дні великої удачі і небезпеки

Водолій

Плани Водоліїв можуть порушити непередбачені обставини. Це завадить виконати роботу в строк. Підвищується ймовірність серйозного конфлікту з начальством. Якщо не проявити стриманість, можна залишитися без премії або отримати великий штраф. Не виключено, що представникам знака доведеться поміняти місце проживання. Переїзд влетить в копієчку. Рішення, прийняті в емоційному пориві можуть мати негативний вплив на ваше майбутнє і спричинити за собою низку неприємних подій. Виправлення помилок займе багато часу і сил.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти