Невдаха місяця: що обіцяє Овну гороскоп на вересень 2021

2 вересня 2021, 02:00оновлено 2 вересня 2021, 11:46
У Овна у вересні буде всього п'ять днів, коли справи йтимуть більш-менш вдало.
Астролог Влад Росс прогнозує, що Овна у вересні 2021 чекає несприятливий період
Астролог Влад Росс склав детальний гороскоп для Овна на вересень 2021 / ua.depositphotos.com

Овен стане одним із лузерів вересня 2021 року. Все цього місяця буде даватися йому непросто.

Вересень для Овна стане часом відновлення на всіх рівнях, тому сприятливо буде зайнятися пранаямою, масажами і підняттям енергії Кундаліні. Іншими словами, на представників знака чекає просування як у фізичному, так і в емоційному плані, а також прогрес в особистісному зростанні.

Правда, Овен не одразу усвідомить це, а тому деякий час буде противитися змінам, що почалися. Однак нові віяння знайдуть собі лазівку саме там, де контроль Овна над своїм життям, справами і контактами виявиться не таким тотальним.

Астрологічна рекомендація на цей період полягає в тому, що слід сконцентруватися на головному і навести лад у своїх думках і почуттях. Тим більше, що обстановка у вересні всіляко сприятиме цьому.

На початку осені Овен може почати реалізовувати кілька ділових проектів і виконати програму заходів з облаштування будинку.

З сімейними відносинами ситуація складатиметься аналогічно: у Овна почалася смуга розуміння на особистісному рівні. Тому представники цього знака Зодіаку можуть знайти спільну мову з рідними і коханими людьми щодо важливих питань і зустріти при цьому повне взаєморозуміння.

Ділова активність стане переважати в потоці планетарних впливів. В результаті протягом вересня Овен зможе почати одразу кілька довгострокових проектів. Правда, це потребуватиме серйозної напруги, сил і включення всіх своїх запасів і внутрішніх резервів.

Щодо часової локалізації, то найбільш вдало справи йтимуть на початку другої половини місяця, тобто 15-20 вересня.

При цьому слід пам'ятати, що проявляться також і фактори, які будуть протидіяти, вони проявлять себе у моментах, що гальмуватимуть кар'єрне зростання, заважатимуть отримати чергове звання або більш високий кваліфікаційний розряду.

Компенсувати негатив Овну допоможе лише ретельний аналіз справ. Особливу увагу слід приділити тим із них, які здаються абсолютно правильніими і виконаними.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити в цьому місяці

Матеріальна сторона життя принесе Овну деяке занепокоєння. У всьому, що стосується руху фінансових потоків, ймовірні труднощі. В цьому плані вересень точно здасться Овну складним місяцем. Не в останню чергу це буде пов'язано з тим, що Овен буде схильний більше витрачати, ніж збирати гроші і залучати інвестиції.

Однак не слід штучно намагатися змінити хід протікання процесів, оскільки такий підхід може привести до прямо протилежного ефекту. Тому Овну слід бути обережним, щоб не вкластися в якусь аферу, інакше він ризикує збанкрутувати.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти