Невдахи-2023: астролог назвав 4 знаки зодіаку, на яких чекає важкий рік

27 грудня 2022, 15:40
Найбільшими невдахами у новому році будуть Риби. Але проблеми спіткають представників ще трьох знаків зодіаку.
Гороскоп 2023, Влад Росс
Астролог Влад Росс назвав 4 знаки зодіаку, які будуть невдахами у 2023 році/ ua.depositphotos.com, Главред

Астролог Влад Росс назвав чотири знаки зодіаку, для яких 2023 рік стане справжнім випробуванням. Декому буде варто уважніше стежити за своїм здоров’ям, декому – відкласти на рік далекі подорожі, іншим – бути готовими до проблем від сім’ї та родичів.

Влад Росс розповів, яких приємних і неприємних сюрпризів від долі чекати чотирьом знакам зодіаку, які будуть найбільш вразливими до невдач у 2023 році.

Гороскоп для Раків на 2023 рік

Загалом 2023 рік буде для Раків спокійним і стабільним, але найбільше цей спокій проявиться у другій половині року. У другому півріччі стануть трохи повільнішими зростання і розвиток, цей час дасть можливість для відпочинку та відновлення своїх сил, а також для закріплення на поточних позиціях.

У Раків з’явиться внутрішня потреба в самоті, що змусить їх до зменшення кількості контактів з оточенням. Вони намагатимуться спілкуватися лише з найближчими.

"Сімейні Раки навесні будуть поставлені перед вибором, який змусить їх змінити свою роль у відносинах і звичний сценарій їхнього розвитку. Самотні Раки знайдуть надійного партнера (або партнерку), який буде цінувати Рака. Це стосується не тільки романтичної сфери, а й ділової", – зазначає астролог.

Ракам варто бути обережними, адже для них становитимуть небезпеку бомбардування міст. Зі здоров’ям серйозних проблем не буде, можуть турбувати лише сезонні застуди.

Представникам цього знаку зодіаку у 2023 році краще не здійснювати подорожей на далекі відстані з метою відпочинку і розваг, адже у дорозі можуть чекати проблеми і небезпеки. Краще такі плани перенести на 2024 рік. Особливо варто остерігатися складних ситуацій у період коридору затемнень навесні – між 20 квітня і 5 травня, каже астролог.

На багатьох Раків наприкінці 2023 року чекає конкуренція на роботі за посаду або особливий професійний статус. Результат цього протистояння буде відомий на початку 2024 року.

Фінанси і матеріальна сторона життя для цього знака зодіаку будуть стабільними і передбачуваними.

Гороскоп для Стрільців на 2023 рік

Початок року для Стрільців буде вдалим. На представників цього знака чекає смуга успіху та везіння. Такий успіх переслідуватиме їх до травня. Особливо успіх сприятиме усьому, що пов'язано з основним видом діяльності, кар'єрою, діловими починаннями. У Стрільця будуть всі шанси перемагати, причому часто без будь-яких компромісів.

"Матеріальне становище Стрільця буде пов'язане з сімейними справами. Можливі непогані доходи від сімейного бізнесу. До Стрільців, які вирішать почати щось нове в своїй професії або відкрити свою справу, успіх прийде тільки за умови, що вони позбудуться стереотипів і стандартних способів мислення", – каже Влад Росс.

У другій половині 2023 року на Стрільця чекатиме кар'єрне підвищення.

Загалом дружнє оточення Стрільця буде стабільним. Проте загостриться підозрілість до нових людей, тому нових знайомих у своє оточення представники цього знака прийматимуть неохоче. Внутрішні зміни, які відбудуться зі Стрільцем, потягнуть за собою і зовнішні зміни.

Здоров’я та особисте життя порадують стабільністю і передбачуваністю.

У поїздках, особливо на далекі відстані, варто бути уважними і обережними в період осіннього коридору затемнень у жовтні. Варто бути уважними з документами, паперами, кредитними картами і гаманцями, особливо влітку, в період липня і серпня, оскільки можуть вкрасти речі.

Гороскоп для Водоліїв на 2023 рік

Найскладніший період для представників цього знака – січень і лютий аж до середини березня. у Водолія в 2023 році будуть клопоти з сім’єю та родичами. Проте внутрішня сила допоможе долати усі проблеми, особливо після березня.

На Водоліїв чекають нові вигідні проекти або кар'єрні перспективи. При цьому особливий кар’єрний успіх матимуть ті представники знака, які опиратимуться не тільки на свої професійні якості, а й на свою особисту чарівність і доброзичливість щодо колег і керівництва.

"Водолії, які перебувають у романтичних стосунках, будуть усіма силами противитися офіційному оформленню цих відносин, пояснюючи свою позицію неготовністю брати на себе відповідальність, оскільки Водолій – це волелюбний знак зодіаку. Та й взагалі, в 2023 році Водолію не буде кортіти будь-що змінювати", – зазначає астролог.

Водолію можна пропонувати руку і серце наприкінці 2023 року.

Проблеми зі здоров’ям можуть переслідувати тих представників знака, хто має проблеми з опорно-руховим апаратом у вигляді радикулітів, розтягнень або спазмів. Потрібно не забувати про відпочинок.

У 2023 році не варто здійснювати поїздки на далекі відстані з метою подорожей. Краще відкласти такі плани і втілити їх у життя у 2024 році. Також Водоліям не рекомендується цього року купувати автомобіль, тому що є ризик розбитися на ньому, каже Росс.

Гороскоп для Риб на 2023 рік

Представники цього знака всю першу половину 2023 року будуть гнатися за щастям та успіхом. Проте Риби здобудуть їх тільки після того, як зменшать оберти і займуться своїм внутрішнім станом.

Риби спілкуватимуться переважно з розумними, інтелектуально розвиненими людьми, у яких зможуть багато чого повчитися.

Фінансове становище буде досить стабільним, особливо на початку року. Покращити його зможуть ті Риби, які знайдуть баланс між роботою, відпочинком та особистим життям.

У другій чверті року на Риб чекають проблеми через сім’ю і дітей. А у тих, хто перебуває в стосунках, вони почнуть поступово поліпшуватися.

"Нове романтичне захоплення з подальшим розчаруванням чекає на Риб, які ще не створили тривалих стосунків. А от знайти свою другу половинку зможуть тільки ті, хто відкине звичні стереотипи щодо різниці у віці або соціальному становищі з партнером, оскільки Сатурн входить у знак Риб", – зазначає астролог.

При цьому, за словами Росса, Риби стануть головними невдахами 2023 року.

Він також зазначив, що представникам цього знаку зодіаку потрібно завчасно подбати про своє здоров’я. Їм краще забезпечити себе вітамінами, правильно харчуватися і до спати.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти