Неймовірно складна загадка: лише одиниці знайдуть м’яч серед панд за 5 секунд

23 червня 2023, 07:05
1948
Лише на перший погляд може здатися, що завдання нескладне – насправді помітити м’яч буде дуже важко.
Головоломка, девушка
Лише одиниці знайдуть м’яч серед панд за 5 секунд/ Brightside, ua.depositphotos.com

Щоденне розгадування головоломок та різних загадок може дуже добре натренувати мозок. Уже через короткий проміжок часу ви помітите, як почнете лускати такі загадки, немов горішки. То чому б час від часу не влаштовувати таке тренування для свого мозку? Наступна загадка може заплутати кого завгодно, адже потрібно буде знайти футбольний м’яч серед панд.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 5 секунд, пише Brightside. Чи готові ви кинути собі цей виклик?

На малюнку ми бачимо велику кількість панд. Деякі з них радісні, деякі задумливі. Дехто з них ще й вирішив додати оригінальності до свого зовнішнього вигляду за допомогою капелюха у формі циліндра.

відео дня

Здавалося б, що крім панд на малюнку більше нічого немає, але це не так. Десь серед тваринок захований футбольний м’яч, який потрібно знайти.

Спробуйте зосередитися на виконанні завдання і не відволікатися ні на що інше, щоб знайти потрібний предмет якомога швидше.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося знайти м’яч серед панд за 5 секунд, просто дайте собі більше часу і продовжуйте пошуки.

Головоломка
Потрібно знайти м’яч серед панд за 5 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти м’яч, даємо невелику підказку – зверніть увагу на праву частину малюнка ближче до його краю.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Головоломка
М'яч захований у правій частині картинки/ Brightside

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти мишу серед білок за 15 секунд. Мишку від білочок практично не відрізнити, тому із завданням зможе впоратися не кожен.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти чотири зірки серед куль за 10 секунд. Тільки найвитриваліші та найуважніші зможуть виконати це завдання до кінця.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти