Неймовірний місяць: 4 знаки зодіаку будуть щасливі в коханні в жовтні

19 вересня 2022, 17:18
Їх чекає час романтики і любові.
Гороскоп жовтень 2022
Гороскоп на жовтень 2022 - 4 знакам пощастить у коханні / ua.depositphotos.com

Для чотирьох представників зодіакального кола другий місяць осені буде часом романтики і любові. Вони можуть зустріти свою другу половинку і випробувати справжнє щастя.

Про те, хто з представників зодіакального кола стане щасливчиком середини осені, читайте в матеріалі: Гороскоп на жовтень 2022: Близнюкам - випробування, Терезам - виконання бажань, Рибам - великі гроші.

Астрологи назвали чотири знаки, яким у жовтні пощастить у коханні. Вони будуть насолоджуватися життям.

Несподівані вчинки для любові

Цей місяць піднесе Тельцям чимало приємних сюрпризів. Один з них - зустріч з людиною, яка може кардинально змінити життя. На крилах любові Тільці можуть зробити несподівані вчинки. Це може бути переїзд в інше місто або країну. Особисте життя вийде для вас на перший план.

читайте такожКазка закінчиться швидко: 3 найбільш нестерпних чоловіки за знаком зодіаку

Місяць незабутніх емоцій

Представники повітряного знака можуть зустріти свою половинку як на вечірці у друзів, так і на роботі. Можливо, ви спочатку не додасте значення цьому знайомству, проте пізніше ви придивіться до людини і між вами спалахне іскра. Жовтень стане для вас місяцем нових вражень і яскравих почуттів.

Неймовірне знайомство

У житті самотніх Козерогів з'явиться людина, яка прикрасить життя яскравими фарбами. Ті, хто в парі, можуть прийняти важливе рішення про шлюб, знайомство з батьками, початку спільного проживання або поповнення в сімействі. Не виключені й інші зміни, пов'язані з особистим життям – зміна місця проживання або облаштування будинку.

читайте такожЩастить по життю: названі 3 найбільш фартових знака зодіаку

Доленосна зустріч

У цьому місяці Водоліям варто бути більш уважними до знаків долі, які можуть ховатися в дрібницях. Вони допоможуть знайти щастя в особистому житті і випробувати любов. На початку місяця ви можете зустріти людину, з яким захочете пов'язати своє життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти