Наречені, яким не пощастило: 7 жіночих імен, які роблять своїх власниць самотніми

3 листопада 2022, 11:22
58736
Є дами, які ніяк не можуть облаштувати собі особисте життя і вступити в шлюб. Фахівці кажуть, що такі проблеми можуть виникнути у них через ім'я.
Жінки, безшлюбність
7 жіночих імен, які роблять своїх власниць самотніми / https://ua.depositphotos.com

У Олександр зазвичай дуже сильна чоловіча енергетика. Відповідно, у Саш, як правило, дуже сильний і грубий характер. Такі риси, як правило, відлякують чоловіків (ну або або викликають конфлікти, якщо все ж таким дамам вдалося хоч якісь відносини реалізувати).

Далі - не секрет, що Маргаритам вкрай непросто знайти свого майстра. Ну і часто рити залишаються одні через своїх звичок ловити момент. Найчастіше, не встигнувши стати довгими, романи Маргарити дуже швидко добігають кінця.

Людмили - в них зазвичай кілотонни істерик, кажуть експерт. І найменша сварка з коханим для них легко стають приводом для розривів. Якщо їм все ж вдається вийти заміж, то, найчастіше, шлюб виходить дуже недовговічним.

Тамара. Недарма це ім'я царське практично. Згадати хоча б грузинську царицю Тамару. Томи, як правило, потужні, сильні та міцні особистості. Дарма, що Тамари виглядають оманливо слабкими і задумливими, але в будь-який момент регулярно можуть проявитися у них непокірність. Ну і, звичайно, внутрішні переживання, а також образи з проблемами досить сильно заважають облаштувати тамарам потужні відносини.

Алла. Аллочки дуже впевнені в собі, вкрай переконливі в бесіді і як правильно мають бізнес-здібності. І дуже-дуже часто Алли недооцінюють чоловіків - адже не всі можуть відповідати їх високим стандартам. Загалом, такі жінки рідко бувають одні, але і довгі відносини рідко будують.

Світлана. Світланки дуже добрі, сильно чарівні і дуже чуйні. Світлани завжди знають, що потрібно цим хтивим створінням ‒ чоловікам. І це вже не кажучи про красу, чуйності і доброті. Однак, життя ж жорстока штука і тому чоловікам зустрічаються дуже негідні екземпляри в плані романтики. І через них-то Свєти втрачають надію на хороше майбутнє.

Віра. Верочки - зазвичай дуже ранимі і довірливі. І, на жаль, вони завжди схильні ідеалізувати своїх партнерів. Але потім жорстока реальність розбиває їх рожеві окуляри стеклами всередину. Але, в цілому, віри все одно дуже і дуже довго сподіваються на краще.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти