Ні обіцянок, ні пробачень: 4 жіночих промахи, які чоловік не здатний пробачити

19 січня 2023, 13:51
Відносини навіть з найкоханішим чоловіком можуть бути зіпсовані на віки вічні через погану звичку, яка заважає рухатися далі.
Що чоловіки не прощають жінкам
Що чоловіки не прощають жінкам / ua.depositphotos.com, pixabay.com

Чоловік не прощає очевидні речі: невірність та зраду, проте часом вкрай складно спрогнозувати, що може образити його до глибини душі.

Деякі жіночі звички, які здаються їм невинними, можуть глибоко поранити їх партнерів. Якщо ви не знаєте, чому ваш чоловік постійно на вас ображений, можливо, варто звернути увагу на особливості вашого спілкування.

Главред розповість, що чоловіки не прощають жінкам, і чому невинні жіночі пустощі завдають їм такий душевний біль.

відео дня

"Син маминої подруги" або Неприємна паралель

Брутальні мужики, 100% тестостерону в душі можуть виявитися вразливими квіточками з тонкою організацією. Навіть якщо це не так, нікому не подобається, коли їх порівнюють з іншими. Особливо якщо ти в цьому порівнянні програєш. Жінки часто використовують порівняння, як спосіб мотивації: мовляв, у сина маминої подруги вийшло, чим ти гірше? В тому то й справа, що чоловікові буде образливий не успіх того самого "сина" як такий, а те, що його супутниця життя а) вважає його менш успішним, ніж якийсь чужий мужик, б) не задоволена тобою і дивиться на чужих успішних мужиків. Так з простої спроби підбадьорити позитивним прикладом, жінка отримує скривдженого чоловіка. І якщо її спроби проводити паралелі з іншими чоловіками продовжаться, уражений партнер просто втече в пошуках тієї, яка буде надихати його менш образливими методами.

Що чоловіки не прощають жінкам
Що чоловік ніколи не пробачить жінці / pixabay.com

Сама дурна, і жарти такі ж

Жарти, засновані на чоловічих помилках і невдачах, розповіді незручних ситуацій, в які він потрапляв, і просто зневажливе ставлення, яке здається вам кумедним (і не несе з вашого боку ніякого негативу по суті, але не за формою), які відбуваються публічно – одне з головних табу. Нікому не подобається, коли його принижують. Самолюбство чоловіка набагато більш крихке, ніж здається, тому варто зважувати всі за і проти, перш ніж "підколоти" свого обранця. Звичайно, постійно злякано озиратися, коли відкриваєш рот в компанії, не варто, так і до параної недалеко, але ставитися до своїх слів трохи обережніше просто необхідно. Це набагато простіше, ніж випробовувати терпіння партнера і кожен раз зі скандалом доводити, що у вас не було мети принизити його перед друзями.

"Але ми ж домовлялися!"

Якби відносини завжди були простими і зрозумілими, то від постійних посмішок у всіх зводило б щелепи. А так, рано чи пізно один з партнерів припускається помилки, а перед іншим постає складне питання: прощати чи ні? І якщо жінка сказала, що прощає свого чоловіка, з його пам'яті його помилка стирається, і він вірить, що в їхній історії більше немає такої глави. На жаль, жінки не завжди здатні на таку легкість. Іноді їм здається, що вони готові пробачити, але за фактом продовжують нарікати партнеру за його грішки. І тут вже приходить черга чоловіка ображатися - йому незрозуміло, чому "так" означає "ні", і навпаки, і чому його примушують відчувати провину, якщо його обраниця каже, що пробачила. Іронічно, але вина чоловіка може дати йому привід образитися на свою партнерку. І якщо подібний парадокс в їх відносинах повторюється, чоловік втрачає здатність просити вибачення та прощати.

Що чоловіки не прощають жінкам
Чого чоловік ніколи не пробачить? / pixabay.com

Місіс Шерлок Холмс, розслідування закінчено

Час від часу почуття чоловіка на міцність перевіряє кожна: психологи вважають, що це – підсвідоме прагнення переконатися, що твій самець все ще альфа, і здатний це довести, а значить ти – в безпеці, і не потрібно шукати нового захисника. Проте, деякі жінки перетворюють ці перевірки в стиль спілкування з усіма чоловіками, з якими вступають в мало-мальськи романтичні відносини. І тоді це вже не підсвідоме прохання: "Будь ласка, нагадай мені, як сильно ти мене кохаєш", а прояв максимальної недовіри, невпевненості в партнері з домішкою нестримних та безпідставних ревнощів. Ось останнього чоловіки пробачити не можуть. Адже всім хочеться перебувати у відносинах, які побудовані на взаємній повазі, в яких кожен твій вчинок не розглядається під лупою одержимості зрадою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти