Жоден м'яз не здригнеться: знаки, які найкраще справляються зі стресом під час війни

6 квітня 2022, 18:15
Три знаки зодіаку мають завидну стресостійкість.
Гороскоп 2022
Гороскоп на квітень 2022 - топ 3 стресостійких знака / depositphotos.com/

Вторгнення Росії в Україну і зведення новин щодня змушують багатьох відчувати почуття тривоги і хвилювання. Однак в зодіакальному небосхилі є знаки, які можуть похвалитися героїчним спокоєм. Стресостійкість - їх коник.

Хто зі знаків зодіаку володіють відвагою воїнів, читайте в матеріалі: Найвідважніші воїни: ці п'ять знаків сміливо йдуть в бій.

Астрологи виділяють три представника зодіакального кола, психіку яких можна назвати залізною. У них сталеві нерви і вони вміють протистояти стресу краще за всіх.

відео дня

Тілець

Тільці найбільше цінують комфорт і стабільність. Навіть у найважчі часи, вони намагаються зберегти порядок у своєму маленькому світі і взяти все під контроль. Вони не звикли метушитися і неспішно переходять від завдання до завдання. У разі надзвичайної ситуації Тільці завжди зберігають тверезий розум і холоднокровність, прораховуючи кожен крок.

Стрілець

Активні і динамічні Стрільці схильні не забивати собі голову дрібними проблемами і негараздами, які відбуваються навколо. У діяльної натури на це просто немає часу. Представники знака стихії вогню вважають що в житті дуже мало подій через які варто переживати. Однак у важкі часи вони щосили намагаються підтримати оточуючих і надати допомогу.

Риби

Мрійливі Риби живуть в світі своїх фантазій. І ця "ракушка" може врятувати їх від сильного стресу. Крім того, вроджене почуття емпатії не дозволить їм залишатися осторонь. Допомагаючи людям, вони забувають про свої страхи і тривоги. Зосередивши сили на підтримці людей, які переживають важкі часи, риби менше зациклюються на своїх переживаннях.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти