Нова пошта запустила оновлений трекінг відправлень: як ним користуватися

4 червня 2021, 17:47
Тепер набагато більше функцій можна буде зробити без звернень в контакт-центр.
Нова Пошта
"Нова пошта" представила новий трекінг / УНІАН

Компанія "Нова Пошта", що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок, запустила оновлений трекінг відправлень на сайті і в смартфоні. Як передає AIN.UA, тепер набагато більше функцій можна буде зробити без звернень до контакт-центру.

З головних змін – клієнти можуть тепер самостійно управляти своїм доставлення. Наприклад, можна продовжити термін зберігання у відділенні, зробити переадресацію, відмовитися від посилки, оплатити послуги або дізнатися місцеперебування посилки.

Функції нового трекінгу

  • ви можете дізнатися, де конкретно ваша посилка-трекінг покаже місце розташування на карті;
  • Прокласти маршрут до конкретного відділення і відразу побачити графік його роботи;
  • відкрити повну інформацію по відправленню: ПІБ і контакти відправника / одержувача, опис вмісту, вартість, відомості по оплатах і т. п.;
  • оплатити відправлення повністю або частково-наприклад, тільки за доставлення або за накладений платіж – а також побачити, з чого складається рахунок (доставлення, вартість товару, комісія за наложку, грошовий переказ);
  • оформити переадресацію (це буває корисно, якщо ви, наприклад, не дочекалися посилку, поїхали у відпустку і хочете отримати її там);
  • повернути відправнику;
  • продовжити термін зберігання (доступна тільки в новому трекінгу, в мобільному додатку цієї функції немає);
  • перенести доставлення;
  • відмовитися від отримання.

відео дня

Платежі і через мобільний додаток і через сайт здійснюються через власну платіжну систему "Новапей". До неї можна під'єднати карту будь-якого банку або гаманець masterpass.

Раніше більшість цих функцій були доступні тільки в мобільному додатку. Незареєстрованим користувачам доводилося дзвонити на гарячу лінію або йти у відділення, щоб виконати хоча б одну з цих функцій. Тепер новий інструмент полегшує користування і доступний як для користувачів ПК, так і в адаптованій мобільній версії сайту.

Згодом обіцяють додати й інші можливості. Зокрема можна буде змінити одержувача (аби комусь іншому дозволили забрати посилку замість вас) або замовити доставлення на поверх.

Як користуватися

Що показово, компанія поки не додала новий трекінг на сайт – зараз він відкривається тільки за спеціальним посиланням, яке є в кінці кожного повідомлення.

Нова пошта запустила оновлений трекінг відправлень: як ним користуватися
Як відкрити трекінг / AIN.UA

По-іншому на нього не потрапити. У "Новій пошті" обіцяють запустити трекінг на сайті, як тільки будуть запущені всі функції.

У листопаді 2020-го "Нова Пошта" запустила новий спосіб оплати у відділеннях – за допомогою послуги безконтактного і зручного автоматичного списання грошей за посилку. При цьому всі інші способи оплати залишаються дійсними: можна платити як готівкою, так і за допомогою карти або онлайн в додатку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти