"Новий спалах військового конфлікту": астролог склала гороскоп для України на 2023 рік

3 січня 2023, 18:06оновлено 3 січня 2023, 19:31
Майбутній рік Кролика, за заданим курсом, несе великі зміни для світу та України.
гороскоп для України, гороскоп для України
Гороскоп для України / pixabay

Новий 2023 рік принесе світу чимало змін. Як зазначає у своєму прогнозі астролог Ангеліна Вакуліна, 2023 рік - це "серединка" між минулим та майбутнім.

"Рік, який буде створювати багато в чому більш зрозумілу картинку світу. Прогрес буде дивувати. Варто очікувати нові розробки, дослідження, впровадження нових технологій. Разом з тим, можливий новий спалах масового захворювання. Дуже схожий на попередню. Здоров'я буде вкрай важливим,так як ці два роки були перевірочними", - зазначила Вакуліна.

Війна і бунти

"Рік Кролика - рік змовників та шпигунів. Їх повиловлюють не мало. Будуть такі, і в органах влади, і серед людей. В інших країнах триватимуть заворушення, бунти, повстання. Військові конфлікти будуть спалахувати. Обстановка, швидше за все, буде нестабільною", - прогнозує астролог.

Також вона зазначає, що будуть створюватися нові союзи в світі, а якісь розпадатися.

"Рік прекрасний для навчання, для гнучкості, позитивного настрою, готовності до компромісу. Кролик хитрий та швидкий. Не прагніть до довгого розгойдування, але і не випереджайте події. Майбутній рік, за заданим курсом, несе зміни", - зазначає фахівець.

Також астролог попередила, що в 2023 році варто очікувати зміни клімату.

"Очікуємо зміни клімату, зміни у верхівці влади, зміни у сфері охорони здоров'я та банківської. Катаклізми природи, на жаль, продовжуватимуться. Військові дії завжди відгукуються в природі. Разом з тим, 2023 рік потужного розвитку. Нас чекає потужний рік", - сказала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти