Новорічне диво: у Луцьку дитина з'явилася на світ під пологовим будинком

2 січня 2022, 01:04оновлено 6 січня 2022, 23:00
Подія трапилася 31 грудня близько другої години дня. Дитина з'явилася на світ в бусі, який під'їхав до пологового будинку.
пологи
У Луцьку жінка народила під пологовим будинком / Фото: pixabay.com

У Луцьку біля перинатального центру в мікроавтобусі народила жінка. Пологи у неї прийняла перехожа, яка виявилась інтерном, повідомляє місцеве видання Вісник-К.

Подія трапилася 31 грудня близько другої години дня. Дитина з'явилася на світ в бусі, який під'їхав до пологового будинку. А пологи прийняла інтерн, що вийшла із закладу.

"Чоловік бігає в паніці, не знає куди звернутися, тому що дружина вже народжує. У той час з лікарні вийшла дівчина і прямувала до дороги. Почувши, як кричить жінка з бусу, вона на ходу віддала мені сумку і куртку і зі словами, що вона інтерн, побігла до машини. І тут новорічне диво, народився хлопчик", - розповіла очевидиця.

відео дня

читайте такожЗгадала про доньку через 3 місяці: Українка вимагає повернути дитину, яку кинула в пологовому будинку

Раніше повідомлялося, що в Одесі по вулиці сортувальній в покинутій будівлі діти виявили моторошну знахідку. Двоє підлітків знайшли труп новонародженої дівчинки. Остаточну причину смерті дитини встановить експертиза.

Також у приватному пологовому будинку в Києві сталася трагедія – загинула новонароджена дівчинка. Судмедекспертиза встановила, що лікар невчасно призначив кесарів розтин, і дитина задихнулася. Жінка каже, що її живіт розривався від болю, але медики відповідали, що все "добре".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти