Новорічний макіяж 2023: як привернути удачу в новому році за знаком Зодіаку за допомогою мейкапу

29 грудня 2022, 15:32
Задобрити Чорного Кролика, повелителя прийдешнього року, можна власною красою. Потрібно лише знати, як правильно її підкреслити.
Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку / pixabay.com

Новорічний макіяж в рік Чорного водяного Кролика можна підібрати за знаком Зодіаку. Спиратися слід на кольори, які приносять удачу в 2023 році – рожевий, блакитний, червоний, синій, чорний та їх відтінки.

Представницям зодіакального кола варто пам'ятати, що з макіяжем на Новий рік 2023 можна залучити в своє життя удачу і благополуччя. І просто відчути себе красивою в особливу ніч.

Главред розповість, який макіяж варто зробити кожній жінці за знаком Зодіаку для зустрічі 2023 року. Тоді ваша природна краса принесе вам не тільки задоволення від власної привабливості, а й прихильність Чорного Водяного Кролика.

відео дня

Овен

Класика, класика, і ще раз класика. Самий святковий варіант для Овна - здоровий тон шкіри, добре профарбовані вії і яскраво-червона помада з матовим фінішем. Якщо вам здасться такий макіяж занадто нудним або недостатньо новорічним, доповніть його пишними накладними або нарощеними віями. У них можна додати пучок війок "кольорів удачі" Чорного водяного Кролика, або кілька блискучих страз. Головне - не переборщити.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Овнів / instagram.com

Телець

І в повсякденному житті і на свята Тельці, як правило, віддають перевагу природному макіяжу. Покровитель 2023 року не стане заперечувати, якщо Новий рік Тельці зустрічатимуть у звичному для них вигляді – макіяж "без макіяжу". Втім, експерименти зайвими теж не будуть: якщо Тельцям напередодні свята захочеться чогось такого, астрологи радять поекспериментувати з мейкапом у відтінках рожевого.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Тельців / instagram.com

Близнюки

Головний інструмент в новорічному макіяжі для вас - контраст. І чим яскравіше він буде, тим краще. Чорний Кролик оцінить ваше прагнення виділитися, особливо якщо ви придумаєте для цього яскравий спосіб. Кольорові лайнери, тіні кислотних відтінків і помади несподіваних кольорів – ось те, що вам потрібно. І не забувайте про вилиці: в будь-якому макіяжі для Близнюків вони повинні бути красиво підкреслені.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Близнюків / instagram.com

Рак

У новорічному мейкапі цьому знаку Зодіаку варто надихатися образами вікторіанських дівчат, коли в ціні були рівний чистий тон шкіри з природним мерехтінням, густі доглянуті брови і чуттєві губи. Всього цього можна домогтися за допомогою косметики, однак в новому році буде не зайвим зайнятися красою саме цих областей вашого обличчя. А в святковому макіяжі вашим кращим другом стануть пудра та гель для брів, тональний засіб з перловим сяйвом і прозорі бальзами для губ з ягідними і персиковими відтінками.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 по для Раків / instagram.com

Лев

Астрологи радять величним Левам зустрічати Новий рік з макіяжем в "дорогоцінних" відтінках – сріблі і золоті. Свою яскраву натуру цей знак Зодіаку може втілити в святковому мейкапі – тут в хід може піти і важка артилерія у вигляді страз і великих блискіток, і фантазійний, багатошаровий макіяж очей. Одним словом весь ваш запал і емоції сміливо втілюйте в новорічному макіяжі. А ось з помадами вибір для вас вкрай обмежений – червона помада у всьому її розмаїтті.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Львів / instagram.com

Діва

Кому взагалі не варто морочитися зі святковим макіяжем в рік Чорного Кролика, так це Дівам. Для них важливо вступити в 2023 рік в стані прийняття себе і своєї краси, тому якщо у вас немає ніякого натхнення видумувати святковий мейкап – так тому і бути. Підкресліть те, що, на ваш погляд, має бути підкреслено, а в іншому не забивайте собі цим голову. Базового макіяжу буде більш ніж достатньо, щоб звернути на себе увагу покровителя цього року.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Дів / instagram.com

Терези

Доглянуті брови і яскрава помада – ось і все, що вам потрібно пам'ятати про новорічний макіяж для Терезів. Розщедріться на косметичну процедуру по догляду за бровами напередодні Нового року, а в святкову ніч укладіть їх гелем. Виберіть помаду, яка на вашу думку ідеально підкреслює вашу індивідуальність, і сміливо крокуйте в 2023-ий. Якщо арсенал ваших засобів для губ занадто великий, астрологи рекомендують звернути увагу на червоні і рожеві кольори з холодним синім подтоном.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Терезів / instagram.com

Скорпіон

Голлівуд кличе! Для зустрічі Нового року Скорпіонам слід вибрати макіяж в дусі старого Голлівуду – подовжена чорна стрілка, профарбовані верхній і нижній ряд вій, чіткі вилиці і червона помада. Ось і всі акценти. Якщо вам здається цей варіант занадто нудним, спробуйте в макіяжі губ використовувати "кольори удачі" року Чорного Кролика – від рожевого, до синього та чорного.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Скорпіонів / instagram.com

Стрілець

Новий рік - свято урочисте і блискуче. Астрологи радять Стрільцям зустріти його з макіяжем йому під стать. Щоб залучити удачу в новому році, цьому знаку Зодіаку варто знайти баланс між сяйвом і блиском та стриманістю. Зверніть увагу на кольорові лайнери, шимери з великими блискітками і тіні для повік з сатиновим фінішем у фіолетово-золотистій гамі. Але пам'ятайте: не потрібно "надягати" все і відразу, мінімалізм мейкапі ваш кращий друг.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Стрільців / instagram.com

Козоріг

І протягом нового 2023 року, і на святковій вечірці Козерогам в першу чергу потрібно приділити увагу красі, чистоті і сяйву шкіри. Тому декоративна косметика повинна відійти для вас на другий план, а на догляд скупитися не варто. Однак, якщо вечірка неминуча і природну красу потрібно підкреслити під стать вечірньій сукні, до ваших послуг всі відтінки коричневого – від блискучої бронзи, до глибокого смокі айс в шоколадних тонах. Акцент в новорічному макіяжі варто зробити на очі, для губ буде досить бальзаму з відтінком або світлої нюдовой помади.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Козерогів / instagram.com

Водолій

Новий рік астрологи радять почати зі сміливого експерименту: святковий макіяж на удачу Водолії можуть зробити в класичному стилі з яскравим нововведенням – чорна класична стрілка, густо профарбовані вії, доглянуті брови і, замість матової червоної помади, помада у відтінках міді і золота з шимерним або сатиновим фінішем. Але варто пам'ятати, що такі типи помади вимагають особливого підходу з віком: щоб ваші губи не виглядали занадто блідими і "пласкими", використовуйте контурний олівець на один-два тони темніше помади.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Водоліїв / instagram.com

Риби

Новорічний макіяж в "кольорах удачі", їх відтінках і самих зухвалих комбінаціях – ось ідеальний вибір для Риб. Головне - уникати чітких ліній: для очей – томний серпанок і "вологість", для губ – ефект "зацілованості". У той же час, від блискіток і шиммерів варто відмовитися. Вибирайте косметику з матовим фінішем. Хіба що трохи сяйва для ваших скул, якщо це буде гармонійно поєднуватися з виконаним вами макіяжем.

Макіяж на Новий Рік 2023 за знаком Зодіаку
Новорічний макіяж 2023 для Риб / instagram.com

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти