Молодик 1 лютого 2022: як почистити квартиру, залучити гроші, удачу і любов

30 січня 2022, 16:46
984
Будь-яке матеріальне бажання, яке ви загадаєте 1 лютого, має нести важливий підтекст - в чому його конкретна користь для розвитку вас як особистості.
молодик, гроші
На молодик потрібно бути акуратними, якщо бажання стосується нових стосунків і грошей / Фото ua.depositphotos.com

Молодик 1 лютого 2022 у знаку Водолія - дуже незвичайний. Ним буде керувати Уран - планета, яка вітає все сміливе, неординарне, інтелектуальне і оригінальне. Якщо ви хочете, провести ритуал на бажання, то загадувати потрібно щось, що буде направлено на розвиток і майбутнє. Астролог Олена Міхєєва розповіла в Instagram, який ритуал на молодик можна провести.

За словами фахівця, молодик в 13 градусі Водолія настане 1 лютого о 8:46 за московським часом (7:46 за Києвом).

"Молодик може дати розуміння, в якому напрямку направити свої зусилля, може з'явитися бачення подальших перспектив, а це дасть можливість зрозуміти і побачити загальну картину наших планів, що додасть оптимізму і позитиву, віри в себе і наснаги майбутніми змінами. Подумайте, в чому ваша унікальність, цей місячний місяць ідеальний для самовираження. Ключ до успіху - робити щось звичне незвичайним способом", - зазначила астролог.

відео дня

При цьому фахівець закликала бути дуже акуратними, якщо ваше бажання стосується нових стосунків і грошей.

"Знак Водолія вимагає чесності й щирості - будь-яке матеріальне бажання має нести важливий підтекст - в чому його конкретна користь для розвитку вас як особистості", - пояснила Міхєєва.

Зокрема, якщо ми собі бажаємо нових стосунків, то важливо розуміти, що прекрасні стосунки не даються за помахом чарівної палички. Побудова стосунків - це напружена праця, і важливо розуміти, наскільки на даному етапі ви до цього готові, зазначила астролог.

Що стосується бажання на гроші: "Якщо рівень нашої зрілості не відповідає запитаним грошам, то гроші можуть притягнути неприємності".

Як почистити квартиру на молодик

Астролог рекомендує до 1 лютого провести ритуал очищення - почистити свій внутрішній і зовнішній простір, позбутися всього непотрібного. При цьому важливо обов'язково візуалізувати, як на місце викинутої речі приходить нова.

"Добре працює ритуал зі свічкою. Можна на вогонь проговорити все, що хочете відпустити або прибрати зі свого життя (негативні ситуації, проблеми, хвороби тощо), можна написати і спалити написане", - сказала Міхєєва.

"Торішні карти або списки бажань, якщо вони збулися - спалюємо, якщо карта вже є - дописуємо, візуалізуємо, наповнюємо енергією молодика", - додала фахівець.

Енергія молодика буде діяти 1, 2,3 лютого - це чарівний час для роботи з вашими бажаннями. Важливо робити це від чистого серця та зі світлими намірами.

Чарівні ритуали на молодик 1 лютого 2022

Карта бажань або щоденник з намірами

Коли ви все запишете і наклеїте, обов'язково подякуйте Всесвіт і скажіть сакральні слова: "Благими дарами мій будинок наповнюється і щастя в нього призивається. Хай буде так!".

Талісман на удачу

Увечері 2 лютого візьміть склянку води, скажіть на воду свої найзаповітніші бажання, покладіть у воду прикраск, яку весь рік будете носити постійно (сережки, обручку, ланцюжок, мінерал, кристал) і поставте склянку під промені Місяця. Вранці виріб витягніть з води і надіньте на себе, а воду вилийте в квітку або під дерево.

Ритуал на збільшення грошового потоку

Увечері з 2 по 5 лютого беремо велику грошову купюру і викладаємо її під місячне світло. Ритуал на гроші можна посилити словами: "Місяць молодий - ось рубль золотий, тобі на підкову, мені на щастя, удачу, обнову".

Вранці 6 лютого вранці прибираємо купюру в гаманець, в стіл, в шкатулку. Її не можна витрачати до наступного молодика.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти