Молодик в жовтні 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

24 жовтня 2022, 11:40
Що потрібно зробити в день молодика, щоб залучити удачу.
Молодик жовтень 2022
Молодик в жовтні 2022 / ua.depositphotos.com/

У другому місяці осені місяць вступить в нову фазу циклу 25 жовтня о 13: 48 за київським часом. Молодик в жовтні 2022 пройде в сузір'ї Скорпіона.

Оновлення циклу в знаку Скорпіона принесе активний і динамічний місяць. Листопад буде досить напруженим, проте в цей період з'являється шанс довгоочікуваних змін в найбільш важливих сферах. Підвищується чуттєвість і пристрасність, які можуть пробудити спрагу до легких пригод однак варто тримати свої почуття в узді і не піддаватися небезпечним спокусам. Бажання шаленого кохання може обернутися неприємностями. Не варто поспішати з обіцянками і приймати поспішні рішення.

Про те які дні середини осені можуть таїти в собі велику небезпеку, а коли настає найкращий час для реалізації своїх планів, читайте в матеріалі: Місячний календар на жовтень 2022: дні найбільшої удачі і небезпеки.

відео дня

День молодика може відзначатися безпричинної тривогою і хвилюванням. Підвищена чутливість може привести до розбіжностей з оточуючими, варто уникати конфліктних ситуацій. Будьте уважні до здоров'я і прислухайтеся до сигналів, які може посилати організм.

Молодик 25 жовтня 2022 – що можна робити

У цей період енергія Місяця в знаку Скорпіона допоможе позбутися від страхів і упереджень. З'явиться можливість подивитися на можливість невдач під іншим кутом, і вони більше не будуть лякати. Період молодика - найкращий час, щоб зважитися на те, про що давно подумували, але все боялися втілити в життя. Однак варто забути про маніпуляції і обмані. Чесність і щирість стають ключем до успіху.

У день молодика сприятливо миритися з близькими і налагоджувати відносини після сварки. Ви зможете підібрати правильні слова і відновити контакт.

Молодик стає періодом, коли найкраще позбавлятися від шкідливих звичок і купувати правильні. Можна влаштувати розвантажувальний день або почати дієту.

У цей період Місяць в Скорпіоні може посилити інтуїтивні здібності. Приймаючи важливі рішення, варто керуватися підказками внутрішнього голосу. Потрібно менше прислухатися до порад оточуючих і більше доводам власного розуму.

Що не можна робити в молодик

  • брати в борг і позичати гроші;
  • починати нове;
  • здійснювати великі покупки;
  • приймати важливі рішення, підписувати документи;
  • піддаватися негативним емоціям;
  • проводити операції і процедури краси;
  • переїдати і вживати алкоголь.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти