Новий рік 2022: подарунки за знаками зодіаку, які допоможуть залучити удачу

3 грудня 2021, 19:13оновлено 7 грудня 2021, 14:06
Що покласти під ялинку в новорічну ніч 2022, щоб подарунок став оберегом і приніс успіх - розповість Главред.
Подарунки на Новий Рік 2022 за знаками зодіаку
Подарунки на Новий Рік 2022 за знаками зодіаку / ua.depositphotos.com/

2022 рік вже не за горами і багато хто почав замислюватися, чим би порадувати своїх рідних і близьких людей в новорічну ніч. У свої права вступає Чорний Водяний Тигр, і щоб він приніс успіх і благополуччя дорогим вам людям, потрібно правильно вибрати подарунки.

Про те, що приготували зірки в наступаючому році, читайте в матеріалі: Гороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб.

Подарунки за знаками Зодіаку на 2022 рік

Овен

відео дня

Представники знака вогняної стихії володіють суперечливими якостями характеру. Вони одночасно імпульсивні і можуть бути дещо економними. Ідеальний подарунок для цього знака той, який допоможе згладити його мінливість. Це може бути кришталева мозаїка, великий пазл або практична річ, яка буде корисна в побуті або на роботі.

Тілець

Тільці - любителі оригінальних подарунків. Залучити в життя удачу представникам знака допоможуть символічні прикраси. Жінкам підійдуть брошка ручної роботи або браслет. Чоловікам можна подарувати модний предмет одягу або наручний годинник. Хорошим подарунком для знака землі стане квіткове кашпо або екокуб.

Близнюки

Щоб примирити бунтівну натуру Близнюків, в якій ведуть суперечку дві людини, потрібно звертати увагу на парні подарунки. Це можуть бути тапочки, сережки або рукавички. Як варіант – бездротові навушники. Коханих можна порадувати зміною звичної обстановки - подорож підійде ідеально. Різноманітність також може привнести квиток на концерт улюбленої групи або гучна кінопрем'єра.

Рак

Спокійні і настирливі Раки будуть раді предметам, які можуть привнести в їх житло затишок. Нова скатертина, постільна білизна, набір посуду або затишний плед – ідеальні подарунки для представників знака. Однак потрібно не забувати про їх прагнення до елегантності. Комплект модних аксесуарів буде дуже доречним. Ракам постарше можна вибрати в якості подарунка книги їх улюбленого автора.

читайте такожПодарунок на Новий рік 2022 для кота: чим порадувати пухнастого улюбленця - ідеї презентів

Лев

Повелителі зодіакального кола - сонячні Леви - не розмінюються на всякі дрібнички. Вони люблять розкіш і якість. Найкращим подарунком для них стануть золоті прикраси. Також вони оцінять і якісну біжутерію з натуральних каменів. Браслет або кулон принесуть Левам удачу. Побалувати представника знака можна і хорошими парфумами.

Діва

Діви серед всіх знаків Зодіаку відрізняються особливою домовитістю. Ви не прогадаєте з подарунком, якщо це буде щось для будинку: постільна білизна, оригінальні диванні подушки, побутова техніка. Також Дівам припаде до душі і теплий плед або набір якісного канцелярського приладдя.

Терези

Цей розмірений знак зодіаку воліє зберігати баланс у всьому. Терези люблять практичні подарунки, які стануть в нагоді в домашньому господарстві. Якщо маєте сумніви, що їм потрібно, запитайте безпосередньо. Хорошим подарунком також стане гарний кулон, оригінальна статуетка або брендова сумочка.

Скорпіон

Талісманами, які принесуть удачу Скорпіонам в наступаючому році, можуть стати вироби ручної роботи – в'язані светр, шарф або шапка зможуть огорнути їх невидимою ніжністю і частіше викликати на обличчі посмішку. Друзів-Скорпіонів можна порадувати предметами, які прикрасять кухню або предметами інтер'єру з дерева.

Стрілець

Вогняні Стрільці люблять бути на виду і величезну увагу приділяють зовнішності. Сертифікат на масаж або в магазин косметики, безсумнівно, порадує любителів покрасуватися. Оцінять вони і практичні подарунки - селфі-палиця або дорожня валіза для подорожей викличуть захват представників знака.

читайте такожПоробки на Новий рік 2022 своїми руками: стильні ідеї в рік Тигра

Козеріг

Козерогів порадують, як і елегантні дорогі штучки, так і практичні, але комфортні подарунки. Шкіряні вироби вбивають відразу двох зайців - красиві і довго прослужать. Представникам знака землі важливо відчувати затишок. У цій справі допоможуть гарний домашній халат або піжама або теплі тапочки.

Водолій

Водолії - ще ті любителі всього оригінального і незвичайного. Успіх і удачу в 2022 році їм можуть забезпечити сувеніри ручної роботи і обереги з натуральних каменів. Оцінять вони також подарункове видання улюбленої книги або екстравагантну картину вуличних художників.

Риб

Суперечливий знак зодіаку, який володіє великою впевненістю у власних силах. Посилити цю якість допоможе незвичайний аксесуар для смартфона або планшета. Підніме настрій Рибам і сертифікат на відвідування модного місця або професійна фотосесія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти