Новий рік 2023: як правильно відсвяткувати, щоб щасливо прожити наступний рік

10 листопада 2022, 19:11
У матеріалі Главреда ви дізнаєтеся, в яких кольорах краще зустрічати Новий рік, що ставити на святковий стіл і чого очікувати від наступного року.
Подарунок для кота на Новий Рік
Новий рік 2023 - як правильно відсвяткувати / Колаж фото ua.depositphotos.com

Новий рік - свято, яке звикли відзначати практично в кожній українській родині. У багатьох будинках ставлять ялинку, вішають гірлянди, накривають святковий стіл і чекають гостей.

У кожній родині є свої традиції, проте в цей день не можна забувати і про правила, дотримання яких допоможе чудово провести весь наступний рік.

2023 рік - чий він

У 2023 році правити починає Кролик (Котик). Саме цей рік пройде під заступництвом Чорного водяного Кролика (Котика). За китайським гороскопом вважається, що це найщасливіший покровитель. Багато хто ламає голову, думаючи про те, чому немає визначеності і завжди мова йде про двох покровителів. Але все виявляється неймовірно просто - в китайській мові обидві ці тварини позначаються одним і тим самим символом.

відео дня
Новий Рік
Новий рік 2023 - як правильно відсвяткувати / Reuters

Чого варто очікувати від 2023 року

Вважається, що Кролик і Кіт є сімейними тваринами. У зв'язку з цим очікується, що в наступному році сімейна сфера буде позитивно розвиватися. Очікується, що самотні люди обов'язково зустрінуть свою другу половинку і будуть щасливими. Сімейні пари зможуть реалізувати свої бажання.

В цьому році краще уникати серйозних сварок, адже вони можуть злякати ваше щастя. Стихія Води допоможе вирішити будь-які конфлікти м'яко.

В яких кольорах зустрічати Новий рік 2023

Оскільки господарем року є Чорний водяний Кролик, то одягатися на свято потрібно в одяг природних кольорів. Відмінним варіантом буде блакитний, бірюзовий, чорний, пісочний, коричневий і зелений.

У чому зустрічати Новий рік 2023, а що краще не надягати

Кролик і Котик люблять одяг з приємних і м'яких матеріалів. Можна надіти наряд з паєтками і доповнити його хутром. Важливо: не використовуйте лисяче хутро, адже цей хижак тільки злякає цих добрих тварин. Краще також не використовувати строкаті принти.

Також не варто надягати незручне взуття і речі, які сковують ваші рухи. Краще не робити складні укладки і яскравий манікюр. Відмінним варіантом будуть нюдові відтінки лаку для нігтів і прості елегантні зачіски.

Новий Рік 2022
Новий Рік 2023 - Як правильно відсвяткувати / фото ua.depositphotos.com

Що приготувати на Новий рік 2023

На святковому столі в цьому році краще віддати перевагу овочам і легким закускам. Ні в якому разі не можна готувати страви з кролика. Краще віддати перевагу рибі або м'ясу птиці.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти