Нумеролог назвав місяць, коли може завершитися війна в Україні

29 березня 2023, 08:21
Перед цим у Росії може змінитися влада або відбутися перебудова сил.

Украинские военные, нумеролог, нумерология
Нумеролог назвав місяць, коли може завершитися війна в Україні/ 28 ОМБр імені Лицарів Зимового Походу, ua.depositphotos.com

Війна країни-агресорки Росії проти України може закінчитися у липні 2023 року. У цей період може відбутися підписання якихось договорів.

Перед цим, у травні або червні, у Росії може змінитися влада або відбутися перебудова сил. Таким прогнозом поділився нумеролог Владислав Грицай, повідомляє ТСН.ua.

Після перебудови влади в РФ там можуть втратити важелі впливу ті люди, які підтримують війну.

"Підписання якихось договорів можливо у липні місяці. Бо у РФ кінець травня, початок червня – період, коли може відбутися зміна влади чи перебудова сил. Це може призвести до того, що люди, які підтримують війну, не будуть мати важелів впливу, як зараз", – прогнозує нумеролог.

Раніше відомий астролог Влад Росс спрогнозував, що у квітні 2023 року найнебезпечнішим буде один день – 20 квітня. Є ризик загибелі великої кількості людей. Але напруженими і тривожними будуть ще кілька днів до цієї дати і кілька – після неї.

Також раніше астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля може загинути у липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або влучання дрона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти