Нумерологічний гороскоп на 2023: нові звершення, трансформації та успіх

19 січня 2023, 09:21
Розповімо, як визначити кармічне число і знайти прогноз на 2023 рік.
Нумерологічний гороскоп на 2023
Нумерологічний гороскоп на 2023 / Фото ua.depositphotos.com

Прийшов 2023 рік і приніс свої труднощі і досягнення. Нумерологічний гороскоп всіх знаків Зодіаку розповість, що чекає нас в новому році і попередить про труднощі, що чекають за поворотами долі.

З нумерологічної точки зору рік обіцяє бути нелегким і непростим, так як його число 7. Нумерологической прогноз на 2023 рік за датою народження допоможе визначити число кармічного завдання і дізнатися, що ж очікує представників того чи іншого числа.

Нумерологічний гороскоп: як розрахувати число

Такий гороскоп для всіх знаків Зодіаку передбачає отримання однозначного числа від 1 до 9, за яким і складається прогноз. Щоб дізнатися своє кармічне число потрібно скласти всі цифри дати і місяця народження – Ч+Ч+М+М=КЧ. Наприклад, дата народження 23.07 2+3+0+7=12 1+2=3. Результат 3 і буде кармічним числом, по ньому можна дізнатися прогноз на 2023 рік.

Нумерологічний гороскоп: число 1

Якщо в результаті складання вийшла одиниця, це означає, що в новому році перед вами відкриється багато можливостей. Протягом періоду ці можливості будуть тільки рости і множиться. Вдасться досягти поставлених цілей і отримати результати прикладеної праці, винагороди за зусилля. Для того, щоб стати володарем всього перерахованого знадобитися проявити силу волі, терпіння і наполегливість. Нумерологічний загальний гороскоп на 2023 рік рекомендує бути наполегливими, але не забувати про компроміси і своєчасному відступі. Втрати будуть, але їх заповнять ще більші придбання.

Нумерологічний гороскоп: число 2

2023 рік є останнім дев'ятим роком в 9-річному циклі, коли відбувається Підведення підсумків і переосмислення результатів. У новому році ви будете пожинати плоди раніше докладених зусиль. Все, що залишилося недоробленим і недомовленим буде завершено. Втрати пояснюються завершенням процесів циклу, в минулому залишиться все, що не потрібно і марно для прийдешніх звершень.

Нумерологічний гороскоп: число 3

2023 рік-нова глава в житті. Це перший рік в 9-річному циклі, що передбачає радикальні зміни і доленосні події. Рік принесе з собою багато енергії, активності, впевненості в собі, самостійних рішень і дій. Також загальний гороскоп розповість про зміну напрямку діяльності. У вас з'явиться можливість розкритися з іншого боку. Ви зможете закинути заняття, яке не приносило задоволення.

Нумерологічний гороскоп: число 4

Представників цього кармічного числа чекає рік компромісів, об'єднань, співпраці та партнерства. Тому нумерологічний загальний гороскоп радить протягом 2023 року створювати сім'ї, колективи однодумців, відкривати бізнес і навіть народжувати дітей. Також варто переглянути відносини з близькими людьми, потрібно постаратися зберегти баланс між їх бажаннями і своїми. Також представники цього числа опиняться перед складним вибором, вас чекає різноманітність варіантів у всіх сферах.

Нумерологічний гороскоп: число 5

Для представників цього числа рік обіцяє бути вдалим в усіх відношеннях. В першу чергу покращиться матеріальне становище, в справах буде супроводжувати удача. Також у 2023 році представники цього числа розкриються з іншого несподіваного боку, розвиватимуть свої нові здібності, реалізовуватимуть креативні та творчі задуми. Цього року потрібно реалізувати все, що замислювалося 2 роки тому. Союзи, створені раніше і в цьому році будуть тільки міцніти, тому цей рік – відмінний період для створення сім'ї.

Нумерологічний гороскоп: число 6

Загальний гороскоп на 2023 рік розповість, яким буде наступний рік для представників числа 6. Він розвіє всі ілюзії і змусить дивитися на те, що відбувається більш реалістично. Потрібно проявити стійкість і терпіння, також важливо зберегти стійкість думки і терпіння. Протягом періоду відбуватимуться несподівані події, причини і фундамент яких були закладені кілька років тому. 2023 рік-рік великих бажань, які обов'язково потрібно реалізувати.

Нумерологічний гороскоп: число 7

Для представників цього кармічного числа рік обернеться новими можливостями в багатьох сферах діяльності і життя. Це відмінний час для знайомств і створення нових зв'язків, як сімейних, так і ділових. Ви зможете досягти успіху в навчанні і навіть отримати пропозиції для відвідування навчальних курсів в престижних навчальних закладах, а творча діяльність принесе успіхи. Також наступив рік стане часом інновацій, оновлень і перегляду цілей, розвитку діяльності в нових напрямках.

Нумерологічний загальний гороскоп: число 8

Наступив рік стане періодом для радикальних змін в особистому житті. Відносини будуть легко зав'язуватися, легко закінчуватися, щоб з'явилися нові. При цьому перешкоди чекають в сфері обов'язків по відношенню до оточуючих. Любов захопить представників кармічного числа 8 з головою, тому страждати будуть, як рідні, так і ваше здоров'я. Варто переглянути зусилля, що прикладаються для вашого партнера.

Нумерологічний загальний гороскоп: число 9

Наступив рік стане періодом нових звершень і досягнень, духовного і фізичного очищення. Протягом наступних 12 місяців відбудеться багато подій, які раніше здавалися неможливими. Вони приведуть до трансформації і переродження. Все, що віджило і відпрацювало свій термін буде йти в минуле, щоб звільнити простір для нового. Загальний гороскоп на 2023 за датою народження говорить, що 2023 рік-відмінний час для навчання, досліджень, письменництва, читання і позбавлення від непотрібних ідей.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти