Нумерологія чисел: які події принесе число 2023 року

28 вересня 2022, 19:29оновлено 28 вересня 2022, 20:15
Як число 2023 року може вплинути на світові події.
Гороскоп на 2023 рік
Число 2023 року - що принесе нам Рік Кролика / ua.depositphotos.com/

Вплив чисел на долю і благополуччя людства помітили ще в давнину. Нумерологія на 2023 рік допоможе зрозуміти, яке число буде панувати в рік Кролика, і які події можна очікувати.

Про те, як зустріти Новий рік і що подати на стіл, щоб привернути удачу, читайте в матеріалі: 2023 - рік якої тварини за східним календарем: в чому зустрічати і що готувати.

Число 2023 року

відео дня

Щоб визначити число наступного року, потрібно скласти всі цифри числа 2023. У сумі виходить число 7. Сімка - це число удачі і везіння. Фортуна посміхнеться активним і діяльним людям, які не бояться пробувати нове і змінювати своє життя.

Це цифра з добрим посилом. У рік "правління" сімки можна зміцнити і налагодити відносини з близькими людьми, забути старі образи.

Однак варто враховувати, що цифра 7 не особливо прагне до спілкування. Вона - за особистий простір і більше усамітнення.

Як число року може вплинути на світові події

У період головування сімки може вирішитися серйозний світовий конфлікт. Це може статися за лічені тижні. Однак не варто особливо на це розраховувати, бо ця цифра абсолютно непередбачувана. Хоч вона любить людей і прагне допомогти, її дії не можна назвати продуманими і чіткими.

читайте такожЧотири роки удачі: 3 знаки зодіаку - в списку щасливчиків до 2026 року

Сімка у 2023 році сприятиме важливим науковим відкриттям у сфері екології, медицини та обчислювальної техніки.

Вплив числа року на особисті сфери

В особистому житті можуть відбутися приємні зміни. Ви зможете зміцнити відносини зі своєю другою половинкою і налагодити навіть самі, здавалося б, безнадійні. Сімка допомагає вдихнути нове життя в союз і наповнити його яскравими фарбами. У 2023 році вільним варто звернути увагу на сайти знайомств і додатки. У рік сімки підвищується ймовірність зустріти свою долю саме тут. Ініціатива у відносинах допоможе досягти найкращих результатів.

читайте такожСамі небеса заручать: 5 знаків зодіаку зустрінуть свою любов до кінця року

У сфері матеріальних благ сімка прагне допомогти тим, хто збився з життєвого курсу, і відчуває себе втраченим. У цей рік можна наважитися на зміну діяльності і роботи, якщо ви не відчуваєте задоволення. Шукайте нові інтереси, таким чином сімка може направити вас до вірного шляху. Це число допомагає не тільки сміливим, але і обережним. Будьте розважливими в своїх витратах і не робіть імпульсивних покупок. Перш ніж зробити придбання, не полінуйтеся пошукати найвигіднішу пропозицію.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти