Потрібна лише перемога: де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022 між Україною та Фінляндією

9 жовтня 2021, 17:22
Команда Олександра Петракова спробує здобути першу перемогу в цьому відборі.
На Євро-2020 для української збірної створили особливу форму
Фінляндія – Україна: де дивитися матч відбору на ЧС-2022 / facebook.com/andriy.pavelko

Збірна України з футболу сьогодні, 9 жовтня, проведе матч відбіркового циклу на чемпіонат світу-2022 проти команди Фінляндії. Вболівальники зможуть подивитися цей матч онлайн, а також по телебаченню.

Для того, щоб не втратити шанси на вихід з групи, підопічним Олександра Петракова потрібно в будь-що перемагати, оскільки фіни є прямими конкурентами в боротьбі за другу позицію. Нагадаємо, що перший матч у Києві завершився внічию 1:1.

Фінляндія – Україна: де дивитися матч

У прямому ефірі це протистояння можна буде подивитися на телеканалі ТРК "Україна". Також транслювати гру буде телеканал "Футбол 1".

Дивитися онлайн Фінляндія – Україна можна на декількох платформах цілком легально. Трансляцію матчів національної збірної України проводить Oll.tv. Канали "Футбол 1/2/3" також доступні для абонентів "Волі". Їх можна дивитися і в додатках від мобільних операторів "Київстар" та Lifecell.

Початок прямої трансляції з Гельсінкі – о 19:00 за київським часом.

Фінляндія – Україна: склади команд

У Олександра Петракова є кадрові проблеми: не допоможуть збірній України травмовані Олександр Зінченко, Віталій Миколенко та Віталій Буяльський. Але є і хороші новини: до обойми повернулися Олександр Зубков і Ігор Харатін, а в лінії атаки у Петракова буде вибір з трьох нападників: Роман Яремчук, Артем Довбік і Данило Сікан.

Як повідомляє пресслужба УАФ, на матчі очікується аншлаг: з 30 тисяч місць на Олімпійському стадіоні в Гельсінкі, для глядачів відкрито 90% трибун. Всі 29 тисяч квитків вже розпродані. На матчі очікується близько 2 тисяч українських уболівальників, які живуть або працюють у Фінляндії.

Стан справ у таблиці групи D

Потрібна лише перемога: де та коли дивитися матч відбору на ЧС-2022 між Україною та Фінляндією

У той час як збірна Франції практично вирішила питання про вихід на чемпіонат світу, боротьба за друге місце, яке дає право боротися в плей-офф кваліфікації, буде запеклою, адже шанси на продовження боротьби має навіть команда Казахстану.

Ідеальним розкладом сьогоднішнього ігрового дня була б перемога України над Фінляндією та нічия в матчі Боснії і Казахстану.

Як Україна зіграла з фінами в першому матчі: огляд

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти