Головоломка, з якою впораються лише найуважніші: потрібно знайти 16 тигрів за 21 секунду

7 квітня 2023, 21:43оновлено 11 квітня 2023, 11:13
На картинці зображений топічний ліс, у якому "заховалися" понад півтора десятка тигрів. Більшість з них помітити буде дуже непросто.
Головоломка с тиграми, девушка
На картинці потрібно знайти 16 тигрів/ Playbuzz, ua.depositphotos.com

Головоломки та різні логічні завдання чудово допомагають потренувати свій мозок. Вирішення складних, але цікавих завдань стане у нагоді й тоді, коли хочеться відволіктися і гарно провести час, і тоді, коли є бажання перевірити рівень своєї кмітливості та уважності. Наступна головоломка вимагатиме бути максимально уважними, адже потрібно буде знайти усіх 16 тигрів, які заховані на картинці.

Завдання складне ще тим, що на його виконання дається небагато часу – всього 21 секунда. Тому під час вирішення головоломки доведеться бути максимально сконцентрованими, пише Dailystar.

На картинці зображена сім’я тигрів – двоє дорослих тварин і двоє тигренят. Але якщо хтось думає, що на цьому тигри на картинці закінчуються – він помиляється. Загалом там зображено 16 таких тваринок, але більшість з них добре замасковані – доведеться добряче напружитися, щоб погляд не пробіг повз них.

відео дня

Не варто засмучуватися, якщо не вдалося знайти усіх тигрів за 21 секунду, адже це завдання дуже непросте.

Якщо досить складно знайти приховані зображення, то ось невеличка підказка – варто уважніше придивлятися до кущів, дерев і каміння, які є на картинці.

Головоломка, на картинке нужно найти 16 тигров
На картинці потрібно знайти 16 тигрів/ Playbuzz

Раніше ми розповідали про складну головоломку, у якій потрібно знайти козу серед овець за 11 секунд. На картинці зображені десятки овець, і десь серед цієї великої отари непомітно принишкла коза.

Також раніше Главред розповідав про загадку, у якій потрібно за 7 секунд знайти меч гладіатора на картинці. Ця головоломка змусить мозок працювати "на повних обертах" і задіяти всю уважність.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти