Потрібно встигнути все: астролог назвала один день у вересні, кому крупно пощастить у всьому

7 вересня 2022, 16:13
Як провести вересень, щоб встигнути зробити все та мати великий успіх.
гороскоп, астролог
Гороскоп на вересень / pixabay

Перший місяць осені - час всіх намічених планів і цілей. Як каже астролог Ангеліна Вакуліна, 9 вересня день дзеркальної дати, який принесе багатьом великі зміни.

"Життя зміниться в першу чергу для тих, хто цього дуже хоче. Дев'ятка допоможе знайти спосіб досягти поточних цілей. Не можна лінуватися і перекладати відповідальність на колег", - говорить астролог.

Ще однією важливою датою стане 16 вересня. Це день протистояння Нептуна і Сонця.

"16 числа Нептун і сонце утворюють дуже потужний тандем, який допоможе скористатися інтуїцією для прийняття важливих рішень", - говорить астролог.

Найвдаліший день у вересні

Вакуліна зазначає, що найуспішнішим для всіх людей днем буде - 23 вересня.

"23 вересня - день осіннього рівнодення і перехід Меркурія. День можна назвати найсприятливішим. Рівнодення - це час, коли енергія сонця і місяця врівноважена. Це буде спокійний день, коли потрібно працювати, не покладаючи рук", - повідомила астролог.

Вже на наступний день, 24 вересня, відбудеться ще один потужний та сильний день.

"Венера дасть нам величезний заряд фізичної сили і бадьорості. Багатьом вдасться перемогти фізичні недуги. При бажанні, можна відправитися в далеку поїздку", - говорить Ангеліна Вакуліна.

29 вересня Венера переходить в знак Терезів. Це буде до 22 жовтня, каже експерт.

"Венера буде знаходиться під впливом Терезів. Це найсприятливіше положення планет. Кінець місяця буде вкрай сприятливим в цілому. Гарний час рухатися вперед і не боятися труднощів", - сказала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти