Про що не здогадувалися глядачі: рак і звивиста доля переможця Голосу країни-9 Оксани Мухи

8 травня 2023, 22:38
"Друга Квітка Цісик" в боротьбі проти онкології обрала життя і сцену. Але вибір цей дався їй дуже нелегко.
Оксана Муха
Оксана Муха - як склалася доля переможниці Голосу країни-9 / instagram.com/mukha_oksana_official

Українська співачка Оксана Муха у 2019 здобула перемогу в 9 сезоні музичного шоу Голос країни у складі команди Дана Балана. Її називають другою Квіткою Цісик, її ж пісню "Де ти тепер" Оксана виконувала на "сліпих прослуховуваннях".

На відміну від безлічі своїх попередників, на Голос Муха прийшла вже досить відомою в Україні та за її межами артисткою. Не залишила вона співочу кар'єру і після перемоги - вона лише розцвіла завдяки популярному шоу.

Сцена багато в чому допомогла їй у боротьбі зі страшною недугою - восени 2022 року Оксана Муха зізналася, що хворіє на онкологію. Тоді ж вона розповіла, що хвороба відступила, і поділилася власним досвідом життя з раком.

Співачка зізналася, що це був темний для неї час. "Я дуже пошкодувала за час із сином, якого було недостатньо. Що мало набулась з рідними... Злилась, що дозволяла собі працювати в режимі понад сил. Стало боляче, що час, котрий був присвячений собі, виявився зовсім мізерним", - згадувала Оксана.

Оксана Муха, Дан Балан
Оксана Муха обрала собі в наставники Дана Балана, з яким співпрацювала після Голосу країни-9 / instagram.com/mukha_oksana_official

Проте вона продовжувала творити і дарувати музику шанувальникам, які навіть не здогадувалися про її проблеми. Зараз Оксана Муха активно виступає в Україні та за кордоном. Її концерти в основному носять благодійний характер - в квітні артистка вирушила в міні-тур по Україні під назвою "Пісні нескореного серця", під час якого їй вдалося зібрати чверть мільйона гривень на потреби ЗСУ.

Проте боротьба співачки з онкологією триває і зараз - у січні Оксана Муха відзначила що їй поки так і не вдалося побороти рак.

Раніше стало відомо, що італійська супермодель Бьянка Балті заради натхнення своїх дочок повністю видалила молочні залози - таким чином манекенниця вирішила убезпечити себе від раку.

Також співачка Лайма Вайкуле поділилася власним досвідом боротьби з онкологією, який придбала близько 30 років тому - артистка зізнається, що важка недуга сильно змінила її.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти