Про що не можна розповідати нікому і ніколи: речі, які потрібно тримати в секреті

28 березня 2023, 09:48оновлено 28 березня 2023, 10:50
13409
Є певні речі, про що не можна говорити ні з ким і ніколи, щоб уберегти себе від великих неприємностей в майбутньому.
1679916360-9018.jpg
Що нікому і ніколи не можна говорити / Pixabay

Конфіденційність, безсумнівно, є одним з найважливіших аспектів вашого життя. Конфіденційність схожа на межу, яку ви визначаєте або встановлюєте спеціально. І, будучи соціальною істотою та взаємозалежною, є ряд речей, якими вам доведеться ділитися з іншими вільно чи мимоволі.

Але є певні речі, про що не можна говорити ні з ким і ніколи, щоб уберегти себе від великих неприємностей в майбутньому.

Тому для вас дуже важливо визначити свою конфіденційність і межі, які ніхто не зможе порушити.

відео дня

Главред публікує кілька речей, про які ви ніколи не повинні нікому говорити, з належними рекомендаціями про те, як ви можете насправді приховати ці речі від своїх друзів, сім'ї або кого-небудь іншого.

Чому не можна нікому розповідати про свої плани

Найперше, що вам потрібно тримати в таємниці, — це ваші великі плани та цілі. Це здається незрозумілим, адже чому людина повинна особисто зберігати свої цілі і плани. Вона має розповісти іншим людям, чого намагається досягти в найближчі кілька років. Але є дуже вагомі причини тримати все це в таємниці.

Коли ви розповідаєте про свої цілі і плани іншим людям, це викликає негативні емоції. Люди починають демотивувати вас і підкреслюють марні недоліки ваших планів. Крім того, вони деморалізують вас, кажучи, що ви ніколи не зможете досягти своєї мети. Вони запевняють вас, що те, що ви намагаєтесь зробити, неможливо. Просто вони використовують кожну свою хитрість, щоб зрадити вас і змусити вас здатися.

Як правило, інші люди щасливі у своїх ситуаціях і не хочуть робити жодного прогресу. Вони хочуть залишатися на місці, а також хочуть, щоб інші люди залишалися в межах цих обмежених кордонів. Ось чому вони критикують кожну людину, яка намагається досягти чогось виняткового і привести себе до ладу.

Тому, щоб уберегти себе від усього цього негативу, ви повинні тримати свої плани в таємниці. Немає необхідності ділитися з іншими людьми. Як тільки ви досягнете цієї мети, ваші цілі самі розкажуть про себе іншим людям.

Гроші у Вашому банку

Друге, що вам потрібно тримати в секреті, це ваш дохід або заощадження в банку. Є ряд причин, які змусять вас зберігати цю таємницю. Найперша причина полягає в тому, що люди починають заздрити, коли виявляють, що сума у вашому банку більше, ніж в їх.

Це лише незначні причини, чому ви повинні зберігати свої гроші в банківській таємниці. Але є також деякі проблеми безпеки, які є вагомими причинами зберігати ваші гроші в таємниці.

Коли на вашому банківському рахунку буде більше грошей, ніж у інших людей, вам доведеться платити за обіди. Люди завжди будуть очікувати, що ви заплатите за них. І оголосять вас хвалькуватою і гордою людиною. Вони відчують, що ви хвалитеся своїми грошима. Так само, коли ви виявите, що ваші банківські заощадження менші за інші, ви отримаєте елемент демотивації. Це додасть вам думки про те, що ви повинні заробляти гроші будь-якою ціною. Таким чином, з'являється шанс, що ви можете використовувати негативні джерела для заробітку.

Таким чином, єдине рішення всіх цих проблем — тримати в секреті свої банківські суми.

Темні секрети

Цей момент також має першорядне значення. Ваші темні секрети - це найважливіші елементи, які необхідно тримати в таємниці. Це пов'язано з кількома причинами. Секрет залишається секретом, поки його знаєте тільки ви. Якщо ви поділитесь цим з кимось іншим, це перестане бути секретом. .

На цьому етапі ви повинні зрозуміти одне: ваші стосунки з кимось не залишаються незмінними весь час. Іноді, коли ви на вершині своїх емоцій, ви не соромитеся ділитися своїми секретами з людиною. Але через кілька років ваш зв'язок починає слабшати. Тепер, коли цей зв'язок більше не існує, ваші секрети більше не в безпеці з цією людиною. І пік емоцій, коли ти розповідаєш людині свій секрет, такий же пік емоцій настає у тієї людини, коли вона зливає всі ваші секрети. Неважливо, яка це емоція. Це може бути гнів, хвилювання, веселощі або смуток і т.і.

Це відбувається в реальному житті. Отже, що вам потрібно зробити, це зберегти контроль над своїми емоціями. Тому що відомо також висловлювання про те, що будь-яке рішення, прийняте в стані емоцій, дуже небезпечно. Тож тримайте свої темні таємниці при собі.

Ваша слабкість

Ваші слабкі сторони- це найважливіші речі, які вам потрібно тримати в таємниці. Немає необхідності пояснювати причини цього моменту. Ви знаєте, коли ви говорите про свої слабкості людині, ви "ріжете собі ногу". Ви вказуєте людям, де на вас напасти. Люди завжди шукають ваші слабкі місця. А коли ти сам розповідаєш про всі свої слабкості, ти просто запрошуєш людей нашкодити тобі. Здавалося б, ви відчуєте розраду, поділившись з людиною своїми слабкостями. Але за цим короткочасним полегшенням слідує нескінченна небезпека.

Ви повинні розуміти, що ви повинні приховувати свою невпевненість і недоліки від людей. Не потрібно розповідати комусь про свої слабкі сторони навіть перед найбільш довіреною особою. Негативні люди завжди шукають можливість напасти на вас і знаходять точку, де напасти на вас. Але коли ви легко розкриваєте свою слабкість, вони економлять час, який вони витратили б на пошук ваших слабкостей. І тепер їм стає легше нашкодити вам.

Крім того, ви можете подолати свої недоліки, працюючи над ними приватно. Коли люди знають про твої недоліки, то навіть після їх усунення люди не вірять тобі. Вони судять про вас за вашими слабкими сторонами, ігноруючи всі ваші сильні сторони. Ці недоліки назавжди прив'язані до вашої особистості. Тож тримайте свої слабкі сторони приватними і працюйте над їх подоланням у тиші.

Хвалитися своїм успіхом

Хвалитися власним успіхом - дуже неправильна річ. Існує ряд проблем, які починають виникати, коли ви хвалитесь своїм успіхом. Насправді відбувається те, що ви працюєте дуже тихо і мрієте про своє життя після того, як досягнете успіху. Це пазл, який починає складатися.

Але коли ти хвалишся своїм успіхом, ти втрачаєш повагу. Люди починають думати про вас негативно. Ви також, мабуть, помічали навколо себе багатьох людей, які хвалять себе. Ці люди такі ж дурні. Тому що людина, яка хвалить себе, — дурна. Так само, коли ви хвалитесь своїм успіхом, люди не тільки уникають вас, але й не вірять вам. Отже, це дуже велика різниця. Всього цього можна уникнути, зберігши свій успіх в таємниці.

І інший недолік в тому, що хвастощі своїм успіхом зупиняє шлях до майбутнього успіху. Коли ви хвалитеся своїми успіхами, ви відчуваєте, що ви досить попрацювали і досягли достатнього. Так що перестаєте метушитися. І в кінцевому рахунку, коли ви припиняєте метушитися, ви викликаєте невдачу. Це ще один дуже небезпечний недолік. Так що тримайте свій успіх в таємниці. Нехай ваш успіх сам наробить галасу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти