Про це мало хто знає: що потрібно зробити з гілочкою м'яти, щоб гроші в будинку водилися - прикмети

15 липня 2022, 03:20
М'ята може принести вам фінансовий достаток та велику удачу.
м'ята, м'ята прикмети, кімнатна м'ята прикмети,
М'ята в будинку прикмети / pixabay

Унікальна властивість м'яти здатна принести небувалий успіх, гроші та навіть зміцнити любовні відносини.

Як кажуть експерти, м'ята є найсильнішим джерелом залучення удачі. У будинку кожної жінки повинна рости м'ята на віконці, або гілочки м'яти стояти у воді на кухні.

Багато хто знає, що м'яту застосовують в багатьох лікарських препаратах і особливо чаях. Вона добре тонізує та надає відчуття бадьорості.

Прикмети про м'яту

Як кажуть експерти, за допомогою м'яти можна залучити гроші. В гаманець і сумку, де зазвичай носите купюри, покладіть листочок м'яти. Такий аромат м'яти буде працювати на вашу грошову енергію і ви відчуєте фінансовий достаток найближчим часом.

Щоб як можна швидше заробити потрібну вам суму і здійснити мрію, щовечора відривайте листок кімнатної м'яти та стискайте в лівій долоньці. Дайте собі 5 хвилин розслабиться та візуалізуйте свою мрію. Така магія м'яти допоможе швидше заробити гроші, кажуть експерти.

Перед сном покладіть свіжу гілочку м'яти під подушку, загадайте бажання та ви обов'язково отримаєте уві сні відповідь на потрібне вам питання.

Щоб у вашому домі ніколи не було негативу і сварок, у невеликій каструлі закип'ятіть воду та додайте м'яту. Дайте настоятися та перелийте в ємність. Обприскуйте ваш будинок при прибиранні м'ятним відваром, тоді біди не проникнуть.

Перед поїздкою на важливу справу або підписання важливих паперів, з'їжте три листочка м'яти. Ви залучите небувалу удачу та ваша справа точно стане успішною.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти