Образи не прощають: названі самі мстиві знаки зодіаку

23 квітня 2022, 19:49
Рейтинг знаків зодіаку, почуття яких краще не ображати.
Гороскоп 2022
Гороскоп на травень 2022 - самі мстиві знаки зодіаку / depositphotos.com/

У зодіакальному колі є три знаки, з якими небезпечно мати справу. Вони пам'ятають кожну образу і при будь-якому зручному випадку готові "подати свою улюблену холодну страву" не зволікаючи.

Про те, які знаки можуть примножити свої капітали, читайте в матеріалі: Копійка до копійки: названі знаки, які мають найбільше шансів розбагатіти.

Астрологи виділяють три представника зодіакального кола, яким краще не переходити дорогу. Помстяться нещадно.

відео дня

Скорпіон

Представники стихії води люди загадкові і ніколи не викладають всю інформацію про себе. Але про інших знають всі. І дуже добре цим користуються. Вправні маніпулятори завжди можуть наполягти на своєму, щоб домогтися бажаного. Вони можуть піти по головах, і їх мало турбуватимуть ваші почуття. Але зачепити почуття Скорпіона - це нажити собі найлютішого ворога. Вони ніколи не прощають образи. І мстити вони будуть витончено.

читайте такожГороскоп на травень 2022 для всіх знаків зодіаку: Овнам - великі гроші, Близнюкам - заздрість

Лев

Перебуваючи в центрі зодіакального кола, царствені Леви можуть пробачити багато, але мстити будуть за ображену гідність і обман. Ошукані Леви - підступні противники. Вони продумують план помсти до дрібниць і нападають, коли зовсім того не чекаєте. Лев промто викреслить вас з друзів і спробує насолити найнесподіванішим чином. Навіть не намагайтеся посунути його з п'єдесталу.

Близнюки

Інтелектуальні та ерудовані Близнюки з легкістю можуть стати душею будь-якої компанії, але ось сходитися з людьми їм заважає складний суперечливий характер. Якщо вони можуть розсипатися жартами на адресу інших, то інші такого права не мають. Зачепити почуття Близнюків критикою дуже легко. В один момент вони можуть вам посміхатися, а вже незабаром будувати підступи за спиною. Цей знак не прощає зневажливого ставлення до своєї персони.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти