Образи Еди Йилдиз: 7 стильних луків з Постукайся в мої двері, які захоче повторити кожна

5 серпня 2022, 18:19
Універсальні щоденні вбрання, навіяні турецької красунею, підійдуть жінкам всіх фігур, об'ємів і років.
Еда Йилдиз
Образи Еди Йилдиз з Постукайся в мої двері за серіями / imdb.com

Еда Йилдиз (актриса Ханде Ерчел) - чарівна головна героїня турецького драматично-комедійного серіалу Постукайся в мої двері, який навів багато шуму серед глядачок різного віку по всьому світу.

Перші серії історії про дівчину-сироту, яка шукала справедливості, а знайшла справжнє кохання, вийшли на екрани влітку 2020 року. Глядачі, які через локдауни зголодніли до кіноновинок, з азартом взялися стежити за любовними пригодами Еди і Серкана.

Йилдиз багатьом здалася перебільшено ексцентричною та емоційною, на тлі її коханого вона часом виглядала просто істеричкою, від чого Еда, як персонаж, отримала вельми змішані відгуки.

відео дня

Однак складно заперечувати, що костюмери і дизайнери, створюючи образи для романтичної, але навіженої Еди, постаралися на славу. Мільйони прихильниць з азартом почали повторювати образи Еди Йилдиз.

Главред розповість, які луки головної героїні серіалу Постукайся в мої двері варто примірити цього літа.

Еда Йилдиз
Образи Еди Йилдиз за серіями / imdb.com

Ти - сама романтичність

Для прохолодного літнього вечора підійде образ Еди з 1 сезону (12 серія) - коротке біле плаття в червоний горошок, плісирований поділ якого ледь вибивається з-під лососевого худі оверсайз. До аксесуарів і зачіски вимоги мінімальні - клатч, маленькі колечка у вухах і безладний хвіст на потилиці. У цьому вся Еда - концентроване чарівність у витонченій упаковці.

Еда Йилдиз
Образи Еди з Постукайся в мої двері / imdb.com

Занадто гаряча для офісу

Але для походу в ресторан - саме воно. Для того, щоб повторити образ Еди Йилдиз з 1 сезону (14 серія), вам знадобляться: строгий жилет і широкі штани з високою посадкою. Наряд може бути однотонним, як в серіалі, або можна поекспериментувати з кольорами - в залежності від обставин і власних уподобань. Особливу увагу варто приділити сонцезахисним окулярам. Перевагу варто віддати вузькій оправі з кольоровими скельцями.

Еда Йилдиз
Образи Еди Йилдиз за серіями / imdb.com

Тропікана-жінка

Пляжна вечірка або прогулянка по набережній, або навіть, чим чорт не жартує, похід в кафе в задушливий літній день - цей лук Еди з 5 серії 1 сезону досить універсальний. Топ на одне плече з анімалістичним принтом, легка спідниця і широкий пояс, що підкреслює талію - ось і все, що вам знадобитися, щоб блищати, як Йилдиз. Можливі заміни: замість спідниці можна надіти широкі шорти або спідницю-шорти, бажано однотонні. Також тип топа варто вибирати, виходячи з особливостей ваших плечей і шиї.

Еда Йилдиз
Образи Еди з Постукайся в мої двері / imdb.com

Дитяча безпосередність

Схильність Еди до дитячості часом породжувала вельми помітні луки. У 2 сезоні (5 серія) Постукайся в мої двері головна героїня знову звернулася до топів і оверсайзу: чоловіча сорочка з геометричним орнаментом, гірчичний спортивний ліф і білі шорти із завищеною талією зазвучали оригінальним ансамблем. Доречними штрихами до луку виявилися сережки-кафи, і широкий білий пояс, надітий поверх сорочки.

Еда Йилдиз
Образи Еди Йилдиз за серіями / imdb.com

Дев'яності звуть!

Наряд, який ніколи не застаріє і просто зобов'язаний бути в літньому гардеробі кожної жінки, Еда показала в другому сезоні (3 серія). Все дуже просто, але від цього не менш стильно: червоний однотонний топ, прямі джинси і вузькі сонцезахисні окуляри. Принадність цього образу в тому, що а) він простий і лаконічний, б) залишає простір для вибору аксесуарів, в) його можна зібрати, маючи навіть дуже маленький гардероб. Топ з відкритим животом можна замінити однотонної облягаючою майкою.

Еда Йилдиз
Образи Еди з Постукайся в мої двері / imdb.com

Універсальний солдат

Вдень на прогулянку або ввечері в кафе - лук Еди з 8 серії 2 сезону буде доречний практично в будь-якій ситуації. Джинсові шорти до коліна, топ-жилет і замшевий клатч об'єднуються в елегантний образ, який можна доповнити і масивними прикрасами, або романтичною шийною хусткою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти