Приречені розбагатіти влітку-2023: астролог розповів, до кого будуть липнути гроші

13 червня 2023, 07:30оновлено 13 червня 2023, 11:47
Трьом знакам зодіаку літо цього року принесе великий фінансовий успіх, причому одному з них навіть не доведеться напружуватися.
Астролог Влад Росс передбачив фінансовий успіх влітку-2023 трьом знакам зодіаку
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, які влітку розбагатіють / Главред

Для трьох знаків зодіаку літо 2023 року обіцяє казковий фінансовий успіх, і гроші будуть буквально липнути до них. Причому якщо представникам двох знаків доведеться докласти певних зусиль, щоб гроші потекли їм до рук, то третьому навіть не доведеться старатися – він приречений розбагатіти. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Головним щасливчиком у фінансових справах влітку цього року, за прогнозом астролога, буде Лев.

"У Лева все буде складатися чудово. У фінансовій сфері все буде не просто добре, а блискуче. У Лева цей успіх буде пов'язаний із новими особистими проєктами. Прибуток йому можуть принести взаємозв'язки з коханцями або коханками, близькі, сексуальні відносини. Завдяки цьому Лев отримає просування", – зазначив Влад Росс.

Приголомшливий приплив грошей влітку 2023-го чекає також на Тельця, впевнений астролог, особливо друга половина сезону потішить представників цього знака.

"У Тельця стабілізується фінансова ситуація, особливо в липні-серпні, коли до нього будуть липнути нові фінансові можливості. Все буде вражаюче. У Тельця просто попре фінансова удача, він зловить хвилю фарту, адже планета великого щастя Юпітер буде набирати все більше потужності в другій половині літа", – розповів Влад Росс.

Дивіться прогноз астролога Влада Росса про ті знаки зодіаку, які розбагатіють влітку 2023 року:

Крім того, на думку Влада Росса, на успіх у грошових справах може розраховувати Діва.

"Друга половина літа буде прекрасною для Діви. Вона сама здивується, наскільки вдало і сприятливо все для неї буде складатися. Гроші потечуть до рук Діви завдяки її фінансовому чуттю, аналітичному розуму, ретельно підготовленим фінансовим проєктам, де вона зможе прорахувати свій шлях до успіху", – стверджує Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс розповів, яким буде червень 2023 року, яким справам варто присвятити перший місяць літа, а чого категорично не варто робити. Крім того, Влад Росс склав гороскоп на червень-2023 та назвав лузерів і щасливчиків місяця.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти