"Дуже ризикований період": астролог назвав дату ракетної атаки по Україні до Нового року

25 грудня 2022, 15:49
16866
Окупанти не зможуть почати наступати на Україну з Білорусі до 20 січня, зазначив астролог.
гороскоп для України, війна в Україні
Гороскоп для України / pixabay , t.me/KOS_ZSU/115

Наступу військ Росії на Україну до Нового року точно не буде, але окупанти можуть вдарити ракетами і дронами. Як каже астролог Олексій Кириченко, не можна ігнорувати повітряну тривогу.

"25 грудня дуже велике скупчення планет в Козерозі. Це означає скупчення сил, наприклад, на кордоні з Білоруссю. Поступово ці планети будуть розходитися після Нового року. Зараз немає планет, які означають прорив, просування. Прориву на Волині не буде. Коли Меркурій сповільнюється і знижує швидкість, напруга наростає, але події не відбуваються. Однак можливі терористичні акти і несподівані вибухи", - говорить астролог.

Астролог розповів, що в понеділок дуже небезпечний період ракетних ударів.

"26 грудня аспект Урана буде о 9 ранку. Це найбільш ризикований період ракетних ударів по території України. Безпілотники, авіаудари, ракетні удари. Якщо буде повітряна тривога в понеділок, потрібно терміново ховатися", - говорить астролог.

За словами фахівця, в районі Нового року немає можливих і швидких просувань військ окупантів.

"Зараз у грудні, поки ретроградні планети, йдеться про повторний наступ на Україну. Але, у Марса і Сатурна мало планет, мова йде про залякування, а не про наступ. Путінська пропаганда залякує ядерними бомбами та повторними наступами з півночі. Реального наступального потенціалу немає. У районі Нового року неможливі швидкі просування військ. 20 січня Марс і Меркурій підуть вперед, тому я прогнозую військові операції в кінці січня. Це будуть нові військові ситуації. Прогнозую більш активну і наступальну війну в кінці січня. До 20 січня, я вважаю, можна видихнути, наступальних дій не буде", - зазначив він.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти