Одяг кольору барвінку приголомшливої краси увійшов в моду на 2022 рік

13 січня 2022, 09:55
Мода 2022 взяла курс на творчість і натхнення – кожна жінка цього року зможе виділитися й виглядати надзвичайно.

Іноді для того, щоб мати чарівний вигляд, і йти в ногу з модою, потрібно всього лише вибрати річ певного кольору. Річ у тім, що колір – сильний, він надзвичайно красномовний, і він наповнює наше життя особливим змістом.

Нещодавно Інститут кольору Pantone оголосив наймодніший колір на 2022 рік. І переможцем став ... енергійний відтінок з червоно-фіолетовими нотками Very Peri. Дослівно він називається так - "барвінок блакитний" або перванш. Колір нового року без перебільшення можна назвати гідним наступником досить нудного дуету жовтого та сірого з 2021 року.

Як бачимо, мода 2022 взяла курс на творчість і натхнення – кожна жінка цього року зможе виділитися й виглядати надзвичайно. Не поспішайте говорити "Ні" - навіть маленький аксесуар кольору блакитного барвінку підійме ваш образ на новий рівень і піднесе вас до рангу модниці.

А якщо ви хочете в новому році почати своє життя з чистого аркуша, то колір 2022 пантон вам усіляко в цьому сприятиме - за словами психологів, зазвичай барвінкові та бузкові відтінки в гардеробі вибирають люди, які починають новий етап в житті, кар'єрі, відносинах.

Модний колір 2022 в одязі буде особливо яскраво виражений навесні і влітку. Хоча вже навіть сьогодні ви можете починати носити одяг кольору барвінку. У будь-якому разі, тепер ви знаєте, на що звертати увагу, коли наступного разу зберетеся оновити свій гардероб.

Одяг кольору барвінку приголомшливої краси увійшов в моду на 2022 рік
Головний колір 2022 року / Instagram

Головний колір 2022 року найкраще поєднується з усіма відтінками бузкового і фіолетово-синього. Крім того, дуже красиво поєднується фіолетово-синій колір із зеленим — перед таким дуетом просто неможливо встояти.

А якщо вам більше до душі м'які відтінки, тоді справжньою знахідкою для вас стане пастельна версія Very Peri. Для створення легкого образу поєднуйте колір "барвінок" з білим.

У цьому сюжеті відомий український дизайнер Андре Тан розповідає про те, з якими кольорами комбінувати і як носити головний колір 2022:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти