Досвідчені дачники ніколи не викидають пластикові пляшки: як їх застосувати з користю

4 квітня 2023, 17:14
Використання пластикових пляшок на дачі - це простий і екологічно чистий спосіб їх утилізації.
Помідори в пляшках
Помідори в пляшках / скріншот YouTube

Пластикові пляшки є одним з найбільш поширених видів сміття, який ми виробляємо. Але це не означає, що вони не можуть бути використані для інших цілей.

Ми знайшли кілька ідей, як використовувати пластикові пляшки на дачі.

Створення вертикального городу

За допомогою пластикових пляшок можна створити красивий і практичний вертикальний город. Виріжте отвори на одній стороні пляшки, наповніть їх землею і посадіть рослини. Потім повісьте пляшки на стіну або паркан, і ви отримаєте гарний город, який не займе багато місця на вашій ділянці.

відео дня

Виготовлення поливалки

Якщо вам потрібна поливалка, то ви можете зробити її з пластикової пляшки. Просто зробіть багато маленьких отворів у кришці пляшки за допомогою цвяха або шила, і ви отримаєте просту та ефективну поливалку для вашого саду.

Створення укриттів для рослин

Якщо ви вирощуєте рослини, які потребують захисту від морозів, ви можете використовувати пластикові пляшки як укриття для них. Просто виріжте дно пляшки і покладіть її на рослину, а потім закріпіть пляшку землею або камінням, щоб її не здуло вітром.

Створення садових прикрас

За допомогою пластикових пляшок можна створити різні садові прикраси. Ви можете вирізати з пляшки квіти, метелики або інші фігурки, і пофарбувати їх в яскраві кольори. Потім ви можете використовувати ці прикраси у вашому саду.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти