Орел, слон або коник: як дізнатися, хто твоя тотемна тварина

21 серпня 2022, 01:39
Тотемна тварина допоможе зрозуміти, в якому напрямку варто рухатися, щоби досягти успіху.
Тотемна тварина
Як дізнатися своє тотемне число і визначити священну тварину / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

У кожної людини є своя тотемна тварина. Це свого роду покровитель, який оберігає нас все життя. Тотемна тварина визначається за роком і днем народження, тобто це не просто знак східного гороскопу, під заступництвом якого людина народилася. Якщо ви дізнаєтеся, яка тварина символізує саме вас, можна зрозуміти, в якому напрямку варто рухатися, щоби досягти успіху.

Як дізнатися своє тотемне число - перший спосіб

Щоби дізнатися, хто ваша священна тварина за датою народження, необхідно провести простий нумерологический розрахунок, а саме - скласти всі числа з дати народження. Наприклад, якщо ви народилися 25 листопада 1988 року, необхідно зробити наступний розрахунок: 2+5+1+1+1+9+8+8=35. Двозначне число необхідно спростити: 3+5=8. Ця цифра є числом вашої долі.

Як дізнатися своє тотемне число - другий спосіб

В цьому випадку нумерологический розрахунок проводиться іншим способом. Для початку необхідно скласти день і місяць народження. У нашому прикладі 25+11=36.

відео дня

Далі необхідно помножити отриману суму на рік. 36*1988=71568. В отриманому числі необхідно скласти всі цифри: 7+1+5+6+8=27. Складаємо до тих пір, поки не отримаємо число від 1 до 9: 2+7=9. Тотемне число - дев'ятка.

Розшифровка результатів

Сума дня і місяця лежить в діапазоні від 2 до 43.

Якщо у вас вийшло число від 2 до 22 включно, то ви більше впливаєте на фізичний світ, а не на духовний. Ви більше приймаєте енергію, а не віддаєте, внаслідок чого у вас може бути розвинена емпатія. У вас висока тяга до знань і хороша пам'ять.

Якщо сума належить до відрізку від 23 до 43, то ви можете дуже сильно впливати на людей і маніпулювати ними. Може бути розвинена або більше духовна, або і духовна, і фізична реальності.

Яка у вас тварина за датою народження

Число "1". Тотемна тварина - ведмідь. Такі люди мудрі та завжди спокійні, часто бувають ліниві й пасивні.

Ведмідь навчить черпати необхідні для виживання ресурси з внутрішніх запасів енергії - навіть тих, про які ви не підозрюєте. Всім, чий тотем - ведмідь, важливо не ховатися від життя і не впадати у безперервну сплячку.

Ведмідь
Ведмедям важливо не ховатися від життя / Фото pixabay.com

Число "2". Таким людям протегує розумний і сильний слон. Для отримання удачі і благословення Всесвіту вам необхідно частіше думати про пошуки любові та спільного щастя. Слони піклуються про свою сім'ю. При цьому вони вразливі, оскільки мають мало захисних рефлексів.

Людина-слон може бути авторитарною, впертою та і цілеспрямованою. Цей тотем вкрай благоволить в кар'єрі та приносить успіхи.

Слон
Людина-слон може бути авторитарною та впертою / фото pixabay.com

Число "3". Тотемна тварина - бобер. Це спокійні та закриті люди, які люблять все робити самостійно. При цьому вони відмінно підлаштовуються під обставини і прекрасно почуваються в будь-яких умовах.

Людина з тотемом бобра домагається своїх цілей. В душі вона - художник, творець і поет. В образу себе такі люди не дадуть. Бобри відмінно працюють в команді та завжди мають план "Б" на випадок невдачі, тому безвихідних ситуацій у них не буває.

Бобер
Людина з тотемом бобра домагається своїх цілей / Фото pixabay.com

Число "4". Вам протегує орел. Цей птах допомагає правильно розставляти пріоритети в житті й планувати майбутнє. Що б у вашому житті не сталося, відчуття свободи завжди буде поруч. Можливі проблеми з настроєм в періоди невдач.

А ще орли - справжні аристократи. Вони впевнено почуваються в будь-якому суспільстві, є чудовими лідерами та обіймають керівні посади на роботі.

Орел
Орли впевнено почуваються в будь-якому суспільстві / Фото pixabay.com

Число "5". Такі люди народилися з тотемом коника. Вони позитивні, легкі на підйом і вміють отримувати задоволення навіть від найпростіших речей. Коники допитливі, працьовиті, але при цьому схильні часто змінювати напрямок у своєму житті.

Люди з такою тотемною твариною не схильні до меланхолії, смутку і глибоких переживань. Вони швидко перемикаються, легко змінюють діяльність, не завжди цінують результат і можуть постійно змінювати свої цілі.

Коник може бути використаний в якості духовного тотема для заохочення ясновидіння і почуття пригод.

Коник
Коники легко йдуть по життю і часто змінюють цілі / фото pixabay.com

Число "6". Тотемна тварина - бик. Ви ніколи не відступаєте назад, вміло вирішуєте конфлікти та інтуїтивно заводите корисні знайомства.

Бик допоможе розібратися в повсякденних питаннях, пов'язаних з матеріальним благополуччям, і зробити все, що необхідно для його підвищення. Він навчить бути спокійним і впевненим у собі без прояву впертості, а також покаже вам, як правильно використовувати жіночі енергії.

Бик
Бик навчить бути спокійним та впевненим у собі / Фото pixabay.com

Число "7". Тотем - мудрий і самокритичний ворон. Такі люди мають творчі здібності та відмінну інтуїцію.

Ворон провокує в вас бажання аналізувати все, що відбувається навколо. Для досягнення найкращих результатів в любові, справах і фінансовій сфері вам необхідно бути трохи хитрішими. Не варто використовувати грубу силу там, де можна обійтися розумом.

Ворон
Людям з тотемом ворона слід бути трохи хитрішими / Фото pixabay.com

Число "8". Тотемна тварина жаба. Найголовнішим для людей з таким тотемом є фінансовий добробут, стабільність і впевненість у завтрашньому дні.

Жаба відкриє вам очі на нові можливості й допоможе подолати найсуворіші зміни, з якими доведеться зіткнутися в житті. Крім того, ця тотемна тварина радить посилити свою інтуїцію, щоби зміцнити зв'язки з духовним царством.

Жаба
Тотем жаба відкриє очі на нові можливості / Фото pixabay.com

Число "9". Ваша священна тварина - собака. Це вірні, віддані й довірливі люди, які цінують такі ж риси характеру в інших людях.

Всесвіт допомагає собакам шукати друзів і другу половинку. А ще ви вмієте ставити перед собою цілі, але іноді буває складно знайти мотивацію. Втім, тотем завжди вкаже дорогу до набуття якостей, необхідних для роботи, любові та усвідомлення свого місця в житті.

Пес
Всесвіт допомагає собакам шукати друзів і другу половинку / фото pixabay.com

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти