Помилки макіяжу, яких припускається майже кожна жінка

27 червня 2021, 16:46
У повсякденній суєті часом непомітними стають відверті ляпи у макіяжі, які ніяк не додають плюсів образу, а навпаки, старять обличчя.
Макіяж очей під маску для обличчя
Багато жінок не вміють фарбуватися / Instagram

Улітку нікуди від пильного погляду оточення не сховаєшся - на обличчі, немов під мікроскопом, можна легко побачити, наскільки ви вміло робите макіяж. Або невміло.

Це в холодну пору можна нафарбувати швидко очі, і особливо не переживати, як воно виглядає з боку – на допомогу завжди прийде капюшон, шапка або шарф, які відмінно зміщують акценти.

Сьогодні, коли вибір косметики в прямому сенсі вражає, багато жінок банально не вміють її використовувати і вибирати.

Ба більше: чимало з них твердо переконані в тому, що фарбуються правильно.

Та й у повсякденній суєті часом непомітними стають відверті ляпи, які ніяк не додають плюсів образу, а навпаки, старять обличчя.

читайте такожНіколи не робіть це зі своїм волоссям: помилки, яких припускатися не можнаМи підготували список найпоширеніших помилок, які багато жінок допускають під час нанесення макіяжу. Вони допоможуть вам перевірити себе і підняти свій образ на новий, досконаліший рівень!

Ваша шкіра до макіяжу не підготовлена

Ваш макіяж буде жахливим, якщо ви не підготували шкіру належним чином! Перед нанесенням макіяжу переконайтеся, що ваша шкіра правильно зволожена. Також майте на увазі, що засоби слід наносити відповідно до консистенції: спочатку тонік, потім крем для обличчя, потім spf.

Ви не вмієте наносити тіні

Незалежно від того, які тіні ви використовуєте, їх важливо розтушувати. І їх потрібно розтушувати так, щоб не було різких ліній. Для цього у вас повинна бути великий і пухнастий пензлик для тіней – він відмінно справляється з цим завданням.

.. і не вмієте вибирати тіні

Але тут є ще одна пастка. Як би ви не розтушовували тіні, плавного переходу у вас не вийде, якщо ви використовуєте тіні одного кольору. Для ідеального макіяжу потрібні тіні одного кольору, але декількох відтінків – темніші та світліші. Тоді перехід виходить природним та гармонійним.

Стрілки малюєте навмання

Груба помилка багатьох жінок - стрілки. Заведено стрілки малювати так, щоб кінчик йшов вгору. Водночас жінки часто придумують свої правила малювання стрілок – вони у них то немов зрізані, то спрямовані вниз.

Макіяж на Новий Рік 2021
Потрібно навчитися правильно малювати стрілки / Instagram

Ви ігноруєте рум'яна

Якщо хочете мати свіжий, відпочилий вигляд, вам просто не обійтися без рум'ян. Повірте: всього кілька штрихів мають величезне значення!

Використовуєте стару туш

Туш, як і всі інші засоби для макіяжу, не вічна, тому роками зберігати її не варто. Пів року - оптимальний термін придатності туші. Пам'ятайте, що не слід закачувати повітря у флакончик, адже через це туш швидко висихає, а це, своєю чергою, ускладнює її нанесення на вії. Але гірше те, що суха туш може розсипатися на віях – як результат вії виглядають як павучки.

Криво фарбуєте губи

Помилка багатьох жінок - невміння нафарбувати губи. Тому дуже часто помада "виходить" за лінії губ, унаслідок чого вони виглядають неакуратними та розмазаними. Не забувайте про те, що існують спеціальні олівці для губ, які дозволяють легко зробити контур. Також можна нанести на губи лайнер для поліпшення кольору помади.

Макіяж на Новий Рік 2021
Щоб помада виглядала акуратно, використовуйте олівець для губ / Instagram

Основа занадто темна або занадто світла

Часом дійсно складно вибрати основу під макіяж, особливо, якщо ви вперше купуєте новий для вас продукт, або робите замовлення через інтернет. Проте, якщо відтінок вам не личить, то не варто його далі використовувати. Так, ви витратили гроші, але, як кажуть, репутація дорожча. Не поспішайте купувати основу, а якщо є можливість – спробуйте тест.

читайте такожЩо старить жінку: "пастки" у макіяжі і зачісках, яких потрібно уникатиКрім того, коли ви використовуватимете тональний крем або пудру, то не забудьте дотягнутися до вух і шиї, щоб отримати ідеальний результат!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти