Оскар в студію: 4 знаки гороскопу найбільші обманщики

22 жовтня 2022, 19:25
Вони тонко грають на почуттях інших.
Гороскоп листопад 2022
Гороскоп на листопад 2022-4 знака-удавальника / ua.depositphotos.com/

Для чотирьох представників знака зодіаку прямолінійність не є одним з основних достоїнств людини. Вони можуть домогтися бажаного, приміряючи маски і граючи ролі.

Про те, хто з представників зодіакального кола не може похвалитися власною точкою зору, читайте в матеріалі: Перевзуваються на ходу: 3 знаки зодіаку, які швидко змінюють свою думку.

Астрологи назвали знаки гороскопу, які очолюють рейтинг головних удавальників і обманщиків зодіакального кола.

відео дня

Переслідують вигоду

Представники вогняного знака досить прямолінійні люди і рідко щось приховують, вважаючи за краще говорити безсторонню правду. Однак якщо Овни засумніваються в ваших щирих намірах або відчують фальш, кращих удавальників вам буде не знайти. Вони не будуть думати двічі, особливо в тому випадку, якщо переслідують вигоду.

Грають на почуттях

Подвійність натури Близнюків робить їх відмінними акторами, здатними підлаштуватися під настрій співрозмовника і втертися в довіру практично до будь-кого. Вони в усьому шукають свою вигоду і тонко маніпулюючи на почуттях легко домагаються свого. Однак, якщо Близнюки дорожать відносинами, вони десять разів подумають перш, ніж обманювати і лицемірити.

Заради особистого успіху

Чутливі і емоційні представники знака стихії води воліють віддавати те, що отримують. Вони можуть розпізнати лицемірство і, розпізнавши недобрі наміри людини, влаштувати йому пастку. У Раків дуже розвинена інтуїція, яка допомагає розпізнавати брехню. Але саме вони можуть обманювати близьких людей, якщо це принесе їм особистий успіх.

читайте такожПринесуть удачу і щастя: названі кольори 2023 року

Привертати увагу

Леви вміють брехати настільки віртуозно, що можна з легкістю повірити навіть в найдивніші історії. Люди вогняного знака будуть прикидатися тільки тоді, коли це принесе вигоду, однак на зраду вони не здатні. Люблять прибрехати Леви і для того, щоб звернути на себе увагу. Вони рідко брешуть рідним і близьким, а ось оточуючим варто бути напоготові.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти